| AnnonnyMa a întrebat:

Imi place enorm de mult de un tip de 19ani. Eu am 13. Cum as pute sa.i atrag atentia? (nu vreau chesti gen: no se se uite la tine, la 13 esti prea mica pentru baieti, etc.etc.) Adica vorbim cateodata pe.net,ne salutam pe strada, dar as vrea sa ma.vada putin mai mult decat o amica. FUNDAwinking

16 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Spre deosebire de tine, baiatul asta stie ca, daca ar fi ceva mai mult pentru tine, risca sa fie acuzat de pedofilie, pana nu treci de 15 ani, nu-ti poate fi decat amic.
Cu cat mai repede intelegi asta, cu atat mai bine pentru tine.

| IloveME a răspuns:

Poi primul si cel mai greu pas deja l-ai facut!
Acum incerca cu niste indirecte, vezi daca ar accepta sa iasa cu o fata asa mica! intreaba-l daca are prietena sau daca vrea una in viitorul apropiat!
Daca crezi ca ai tupeul sa vorbesti cu el fata-n fata da-i o intalnire intr-un parc! oricum dragostea nu are varsta!

| anonim_4396 a răspuns (pentru IloveME):

Ti atat de mult sa devii garderobiera sefa a confectiilor TPU incat te compromiti rau de tot, rusine! ca sa vezi de ce am scris asa ceva te rog sa citesti intrebarea urmatoarea sa vezi cui ai raspuns :
http://www.tpu.ro/......funa-vot/.

Tu daca ai avea 13 ani te-ai cupla cu unul de 19, sau chiar ai 13 ani?

| IloveME a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu ma uit in istorialul nimanui, doar daca intr-adevar ma intereseaza!
Tu nu ai vazut copile de mana cu unu de 19 ani niciodata? ce iese de acolo, nu stiu si nici nu ma intereseaza, dar vad si inca sunt la numar!
Cat despre intrebarea care o postat-o anterior treaba ei si a parintilor ca nu stiu sa-si educe copii! un copil bine educat nu pune astfel de intrebari! sau cum punea una tot de 13 ani la o intrebare despre sex ca noi astia mai invarsta sa ne aptinem de la comentarii pentru ca lumea a evoluat si noi suntem inapoiati rau! tu ce ai deduce de aici?

| Ella5637 a răspuns:

Heiii ^^ :*. Normal ca nu o sa incep sa te jignesc! Si eu am 13 ani si am un iubit de 19 ani si suntem impreuna de 6 luni si 5 zile happy, deci orice e posibil. Eu zic ca depinde si de tine big grin pentru ca daca esti foarte copilaroasa s-ar putea s anul ai sanse big grin. Daca vrei sa vorbim sau sa-ti zic mai pe lung 'povestea' sau daca ai ceva intrebari contacteaza-ma pe mess : eluta_bella big hug puppy dog eyes.

| Azµre a răspuns:

Du-te mă de aici! Plimbă Barbie-ul numai sta după băieți! Ai 13 ani mâine poimâine ai capacitatea și nu ești în stare să treci la liceu.
Pune burta pe carte! În afară de faptul că dacă ar fi să fii cu respectivul dacă ați mai întreține și relații sexuale tu nu gândești că practic l-ai făcut infractor pe el, are 19 ani pentru Dumnezeu!

| h3r a răspuns:

Hai să o luam asa, mai rotunjit.
Ce ar putea vedea un băiat de 20 de ani, la o fetiță de 13?
La asta te-ai gândit?
Te sfătuiesc să-ți vezi de școală, altfel și tu o să regreți mai târziu.
Nu încercăm să te supărăm sau să ne luăm aiurea de tine, ci doar încercăm să te sfătuim de bine.
Nici măcar părinții tăi nu ar fi de acord, să te gândești că respectivul o să te țină de prostuță, naivă. Poți să-i oferi și ceea ce își dorește el, însă te asigur că n-o să fie mulțumit și mai repede ar accepta pe alta de vârsta lui.
Orice-ai face, tot rău vei ajunge cu tipul respectiv.

Mai bine ai grijă de tine și de scoală.

| Oana92 a răspuns:

Eu zis sa o lasi balta, nu ai ce sa ii oferi unui baiat de 19 ani. Iar ala daca are ceva in cap nu o sa iti dea nicio sansa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda "dragostea nu are varsta" dar frate, totusi...ai 13 ani!straight face Si nu vreau sa intelegi gresit dar sunt 90% la suta sigura ca daca ai sa mergi mai departe cu asta ai sa suferi. De ce? Poi la 19 ani, chiar daca va simtii ceva pentru tine, tot nu-si va da seama cand te raneste. Sau poate ca nu te deranjeaza daca in timp ce e cu tine face caterinca cu alte fete, bea, injura. Sincer, eu cred ca ai merita mai mult happy un baiat mai dragut, atent etc. laughing Faci cum vrei... laughing

| BSwwatch a răspuns:

WTF? ma ingrozesc "frate" cate cazuri cu Kinder-i cu varste de 13 ani le-a venit de... dragoste!, ipotetic vorbind, daca te ve-i cupla cu unu de 19 ani care stie ce-s doreste de la o fata, sexxxx to much, apai" tu la 18 ani o sa fii femeie in toata fire, maturizare precoce, LOL! in fine,

Răspuns utilizator avertizat
| Ionela_Matei_1990 a răspuns:

Pai..sa incepem cu inceputul...
tu ai 13. el 19= 19-13=6
lol...el e prea mare, insa te pot ajuta
poti sa faci glume, farse, te poti aranja, poti sa-i spui:
ce frumos arati astazi! sau wow, este o camasa noua? (SAU Alt lucru)

P.S
imi poti pune mai multe intrebari sub forma unui mesaj in privat

| Andrei63673 a răspuns:

Zii in fiecare zii cand il vezii buna.ce mai faci.te simtii bine.zii ca il placi si o sa te placa ca prieten/a

| darialdoctorlav a răspuns:

Te dezbraci in fata lui!

| Razvann97 a răspuns:

Nu, tu chiar esti PREA MICA. Omu` are 19 ani, poate vrea sa intretina relatii sexuale, tu ai 13 ani, ce sa faca cu tine? Sa-l strige lumea pe drum "Pedofilu`"? Cica "Dragostea nu are varsta". da, dupa 20 de ani da. Dar nu cand o fata are 7 ani si celalalt 13 sau cand o fata are 13 ani si celalalt 19. Este exact aceeasi diferenta. Dar una e cand un baiat are 29 de ani si fata 23, aici poti spune ca dragostea nu are varsta, plus ca ce spui tu acolo nu e dragoste, vrei sa fii aproape de el ca nu ai prieteni maturi pe langa tine cu care sa vorbesti, posibil sa te fi maturizat tu prea repede. Dar crede-ma, are atatea fete de varsta lui, nu ti-as da sanse...

| azumi25 a răspuns:

Chiar daca tu nu vezi primul pas e facut sunteti amici asta e bine si e un pas important intr-o relatie,invata sa il cunosti, vezi ce ii place ce nu, fa-l sa inteleaga ca esti suficent de matura incat sa ti si sa intretii o discutie interesanta cu el, dupa propune-i sa iesiti si arata-i ca esti un om extraordinar, ca sunt sigura ca asa esti, iar dupa ce faci toate astea lasa-l pe el sa actioneze o va face ai sa vezi... pupici si succes scumpo