Heiii! In primul rand trebuie sa ai mai multa incredere in tine :* si pe urma sa treci la atac sa zic asa ! Fi tu insuti, fi normal, nu prefacut deoarece fetele au simtul asta, si nu uita fetelor le plac baietii mai indrazneti, trebuie sa ai incredere in tine este cel mai important lucru! Incearca sa iti faci un film in cap sa te gandesti ca e o persoana oarecare ca sa iti mai pierzi din emotii si pe urma totul o sa decurga normal! Succes te puuuup :*
Salut! Poate ma insel dar faptul cu "ma pierd" sugereaza ca in sinele tau gandesti despre tine ceva de genul" sunt prea urat pentru ea" sau poate "E prea buna pentru mine". Atat timp cat vei gandii in felul acesta nu vei reusii niciodata sa fii mai"indraznet". Ea este om ca si tine, deci automat este la fel ca tine doar ca poate stie sa isi ascunda defectele mai bine. Oricum cu cat vei petrece mai mult timp in preajma ei cu atat inhibitiile vor disparea.Cum sa ii vorbesti? Pai dupa cum au spus si ceilalti, fii tu insuti, nu fals deoarece atunci cand falsifici, automat nu vei mai fii sigur pe tine pentru ca nu esti tu acel "personaj" pe care vrei sa il creezi pentru ea.Se va simtii mai atrasa de tine cu cat te va cunoaste mai mult. Nu te ingrijora despre "Ce sa vorbiti"; pentru ca puteti vorbii despre orice...scoala, filme, reclame, vreme, ba chiar ii poti face niste complimente( ex. "Imi place cum gandesti!"," Imi place alegerea ta in materie de vestimentatie") acestea sunt lucrurile care dau bine pentru ca sunt spuse sincer, nu "dulcegarii" gen "arati ca o printesa" pentru ca astea sunt deja invechite si fetele nu sunt blegi ca sa mai cada la asa ceva . Daca esti timid din fire, nu te mai ingrijora, sunt multe fete care sunt atrase si de baieti timizi, iar cu timpul timiditatea va disparea.Arata-te pe tine insuti si cu bune si cu rele. Fetele intotdeauna vor aprecia sinceritatea! Sper ca am reusit sa te ajut, Mult succes!