| lauriku a întrebat:

imi place ff mult de un baiat de la mine din scoala. El se uita la mine pe ascuns vorbim ff mult pe mess imi spune~BoSs~ thinking meregem cateodata impreuna acasa de la scl bine si cu inca cativa colegi stam in pauze dar nu stiu daca ma place? nu stiu ce sa fac eu tin foarte mult la eld ar nu i-am zis si nu stiu daca e cazul sa ai spun, nu vreau sa-i zic pentru ca cred ca nu ma place daca ma placea imi spunea el.nu asa Cred plzz ajutati-ma:X

4 răspunsuri:
| dincolodevise a răspuns:

Nu stiu ce poti face... poate el este timid si nu are curaj sa-ti zica.dar tu daca esti mai indrazneata, spune-i! bafta

| RazvanGeorge a răspuns:

Pai in general baietii fac primul pas cand plac o fata, dar daca e un baiat putin mai timid atunci este posibil sa taca pana cand il vei aborda tu untr-un anume fel. Sfatul meu este sa il inviti tu, intr-un week-end doar voi doi la un suc/ film / mall...etc. si cand sunteti intr-un moment cand discutati despre diferite teme mai "interesante" fara inhibitii, atunci este momentul sa-l intrebi, iar daca vei afla ca nu te place te-as sfatui sa-i spui ca doresti ca el sa nu se schimbe dupa ce a aflat aceasta. Sper sa rteci peste toate obstacolele si sa fi foarte fericita! Iti doresc multa sanatate, fericire si (daca tot se apropie Craciunul) Sarbatori fericite!

| pastilutsalooz a răspuns:

Stii ai putea sa incerci ...Incercare moarte n-are ...intreaba-l daca simte ceva pentru tine si atunci ai putea sa vezi daca cu adevarat de palce sau nu

| lauriku explică:

Problema e ca nu sunt chiar asa indrazneata in privinta lui sad