| andrada a întrebat:

Buna

Imi place fff mult de un baiat si el stie asta. Nu am vb niciodata unu cu altu dar mereu cand eu ma uitam la el se uita si el la mine (asta inseamna ca nu ii sunt chiar indiferenta, spre bucuria mea). Nu am id lui, nici nr, nm dar si daca as avea nu as putea vb cu el. In fiecare zi ma gandesc la el si cand se uita la mine simt ca sunt pe alta planeta, ma ameteste privirea lui. Nuj cum sa fac sa fiu cu el, simt ca o sa mor daca nu o sa fiu cu el. As face aproape orice numa sa ma placa si el. Faza e ca el a avut vreo 2-3 iubite in sem 1 si acum cred ca e singur (adc nu l-am vazut cu nici o fata). El e super dragut ( seamana cu justin bieber ) si toate fetele sunt moarte dupa el (pana ca si alea de a7a, el e in a5a si eu la fel, tot in clasa a5a) doar ca el e in B si eu in D. Du multe ori cand se uita la mine ma masoara cu privirea fff atent... iar eu mai am putin si lesin.

Cum sa fac sa ies in evidenta pe langa el? Funda + vot
Stiu cam pus intrebare de mai multe ori dar am nevoie de ajutor

Răspuns Câştigător
| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Pai in primul rand fi atenta si vezi de ce-l placi. Daca il placi doar pentru ca seamana cu JB, fara suparare, dar nu-l placi pe el ca persoana, ci doar o imagine, un ideal pe care ti l-ai creat despre el. Oricum, in clasa a5a ( din cate am inteles eu ca ai fi ) ar trebui sa o lasi mai moale cu baietii. Si daca totusi vrei sa-i atragi atentia, imprieteneste-te cu amicii lui si petrece mai mult imp in prajma lui. Zambeste-i, priveste-l. Nu exista tactica de flirt la varsta ta oh go on

4 răspunsuri:
| mihaelaa18 a răspuns:

Pey ar trebui sa te bagi in seama cu el mai mult,sa il intrebi ce face,ce ora are,sau ai putea sa ii spui ce frumos este imbracat sau ca miroase frumos parfumul lui. Daca ai id lui baga-te cu el in seama pe mess cu subiecte diferite,daca nu ai id lui atunci ai putea sa faci rost de el s-au ai putea sa il ceri chiar lui personal. Daca ai vreo prietena care este in clasa la el,mergi pe la ea prin pauze cu motivul ca ai venit sa vezi ce mai face,sau daca nu ai nici o prietena acolo,plimba-te cu colegele pe langa clasa lui,zambeste-i, razi la glumele lui, arata-i ca poate avea incredere in tine.Ai putea sa te imbraci mai frumos decat te imbracai pana acum, ai putea sa iti schimbi look-ul, daca vrei sa iesi in evidenta langa el.Totul e sa ai rabdare pentru ca lucrurile bune vin exact cand nu te astepti.Bafta:X

| pinkystyleツ a răspuns:

Fii tu insati.Si daca vrei ceva mai mult ca de exemplu sa fii cu el tragel intr-un loc mai retras si intreaba-l sau propune-i sau il poti intreba daca si el te place.Bafta! funda sau vot? eu prefer fundahee hee

| axaal20 a răspuns:

Bulan cordit in cur ce esti.
te/as bate numa peste falci

| lola_5690 a răspuns:

Pai,ai mai vb cu el vreodata?:S
mai afla si tu de cine ii place (ma refer la un prieten de-al lui.)
spune-i si tu ceva, intreaba-l chestii comune ca de ex: ce animal ii place.intelegi nu?big grin bafta!:Xlaughing