Pai raspunsul meu ii asa[vorbesc din fapte, am trecut si eu prin asa ceva//trec]
ok te-a intrebat tu i-ai spus da...si daca sunteti impreuna nu vb la tel? mereti in oras!? kiss-uri? hug-uri?
situatia ii ca ea ii mai retrasa putin la scoala pentru ca ii este rusine de colegi...dar cat sa stati amandoi intr-o banca sa vb ii destul de ok [[daca ti la ea]]
si na dupa scoala va continuati relatia.
dar cel mai ok ii sa o iei frumos de manuta.o duci in parc/suc/mall si ii spui situatia, si impreuna cadeti de acord la o intelegere [ce faceti la scl cum faceti]
si sa nu uiti sa ii spui ca nu-ti place comportamentul ei
xaxa.hf ^^
Uite o parere de la un baiat priceputaca tot impartasiti atatea lucruri incearca sa cumperi o cutie de bomboane si un tradadir si fai o invitatie la un film 3D ceva frumos desen animat ceva pentru ca dispune pe oricine.Fa-i intrebarea daca doreste sa fiti iubyti nu amici si sa fie ceva serios asta daca o iubesti ii zici, restul vine de la sine.
Astept funda ta
Pai ea ti-a spus-o, si apoi a asteptat ceva miscari de la tine! ar fi trebuit sa-i acorzi atentie, si sa-i faci curte foarte frumos complimente, sau mici cadouri, asta o va cuceri complet va urez o relatie minunata
Eu cred ca ar fi bine sa deschizi subiectul pe mess, sa ii spui cum ramane cu discutia voastra despre " voi" sau sa ii spui ca tu ai vorbit serios in legatura cu faza ca vrei sa ii fi iubit Banuiesc ca ea crede ca ai zis-o in glume sau cine stie poate nu era ea atunci online pe idd-ul ei Bafta!>D: