Pai mai intai, ar trebui sa va cunoasteti mai bine, sa iesit mai mult si sa vezi poate si ea te place. Ideea de a`i spune nu e prea buna. Sa nu zica dupa aceea ca esti disperat. Majoritatea baietilor asa fac. Poate vrei sa fi mai diferit . Cere`i idu`l, si spune-i ca e foarte frumoasa si ca ti-ai dori o prietena ca ea si etc. Si vezi si raspunsul ei .
Bafta :*!
Du. te si spune. i sincer ce simti. Incercarea moarte n.are. Sau daca vrei, mai asteapta sa vezi daca iti da si ea vreun ''semn'' si apoi spune. i ca. ti place de ea si etc. Cum crezi tu!
Mult succes :*!
fundita?
Pai nu o intrebi direct ca daca sa zicem ca nu prea te simpatizeaza o sa creada ca esti nebun si dupa o sa suferi.mai bine este intri cu ea in vorba, vb despre ceva si dupa intrebi ca iti place de vreun baiat? lasa sa raspunda sau daca nu zi, dar de la mine din clasa? daca zice ca da s-ar putea sa fii tu pentru. ca in genere am obs ca fetele sunt mai directe cand vine vorba de...de...aaa.DRAGOSTE! ii alta chestie in relatii dar cand vine vb de chestii de genu sunt directe
SUCCES!
Cred ca ar trebui sa ii zici ca ai o simpatie pentru ea si sa o scoti la un suc ceva. Dupa incerci sa o cunosti mai bine si vezi ce aveti in comun. Succes
Pai in primul rand cred ca ar trebui sa vezi daca si ea te place ( asta sa fi sigur ca nu vei fi refuzat/. Te uiti atent la ea ( astfel incat sa te observe) ii zambesti si chestii de genu daca zambeste si ea poti avea convingerea ca te place. Apoi poti aplica si planul tau initial
Buna eu cred ca mai intai ar trebui sa mai vorbesti cu ea de cateva ori insa putin mai serios sa vezi daca accepta apropierea ta fata de ea. daca vezi ca nu refuza sa vorbiti si nu ma refer doar la fapul ca tu pui intrebari si ea raspunde cu da sau nu ai putea sa o inviti la un suc sau o prajitura si daca vezi ca accepta poti sa ii zici linistit ca o placi mult succes
Eeee foarte usor : deci mai inati de pagi in sema cu ea mai vb asa ii ceri id de mess vb si acolo si o intrbi cum e prietenu` ei si diferite chesti de ex. buna ce faci? cum a fost azi la scoala si dinaatea apoi incerci sa vb cat mai mult cu ea si dupa iesiti pe afar dupa la un suc si asa va merge crede`ma bafta funda ?