anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna happy
Imi place foarte mult de un baiat.Acum cateva zile am fost in excurise cu clasa lui. Se tot uita la mine, dar cand ma uitam si eu la el se intorcea. Cum sa aflu daca ma place cu adevarat? Va rog ajutati`ma. Tin foarte mult la el, si cand ma gandesc la el imi dau si lacrimile. Va rog sa ma ajutati. Dau funda

Răspuns Câştigător
| DiaNa357 a răspuns:

Serus:*
In aceasta vara am avut cam aceashi problema deci stiu cum te simti.
Eu nu l am intrebat direct daca ma place sau nu...pur si simplu am mai vb pe mess si am iesit afara de cateva ori(2-3).
Si cand am iesit afara asa, impreuna cu ceva pr, la final eu a trebuit sa merg acasa si el a venit cu mine deoarece statea langa mine, si in timp ce mergeam el ma lua de mana, imi spunea chesti dragute si eu il tot pupam pe mana, pe obraz si asa, si dupa aia el dintr o data m-a sarutat pe gura si asta a fost.
Acum am alt iubit deoarece cu acela nu ma potriveam.
Te sfatuiesc ca prima oara sa fi pr cu el si dupa aia daca va placeti sa fiti iubiti deoarece asa o sa tina mai mult relatiawinking
Nu i spune direct pentru ca poate e mai timid si nu iti va da rasp si tu te vei simti cam urat...am citit si celelate raspunsuri si eu iti spun sincer ca mai bine e asa cum iti zic eu deoarece nu la toti baieti le place o fata asa directa sa zic.lasa l p el sa faca primul pas ca sigur il va face pentru ca din ce ne ai spus te cam place.Mult noroc:*

6 răspunsuri:
| Utzuvlad a răspuns:

Pai incerca sa vorbesti cu el.incerca sa vezi niste chesti.invita`l la un suc, plimbare, etc.vezi daca accepta, cum se poarta cu tine. daca e cand porti o discutie cu el.vezi cum se uita la tine cum reactioneaza.vezi daca ii place sa isi petreaca timpu cu tine.si daca e asa.cu siguranta o sa fie bine.

| inger02 a răspuns:

Du-te la el intreaba-l daca te place. vorbeste cu el.

| Awesom a răspuns:

Simplu ca buna ziua intreaba-l daca te place si daca nu-ti raspunde din prima sau se fastaceste te place.

| oAlin a răspuns:

Cum au spus si ceilalti cel mai bine este sa vorbesti cu el. Dar dupa spusele tale este evident ca si el te place daca spui ca se tot uita la tine tongue...probabil este mai timid si de accea se intoarce cand te uiti si tu la el.
Asta este parerea mea...dar ca sa te convingi cel mai bine este sa vorbesti cu el.

| BoyOfHell a răspuns:

Se intoarce pentru ca e un pic mai timid. Probabil si nu vrea sa observi ca se uita la tineblushing si eu fac la fel de aceea stiu.happy Ceea mai buna metoda. Te duci il iei de mana si stai asa sa vezi cum reactioneaza. Daca esti un pic mai tupeista saruta-l.

| Kindulina a răspuns:

Multumesc pentru raspunsuri. O prietena l-a intrebat daca ii place de mine, dar nu eu am provocato si el nu a spus nimic dar i`a spus ca ma considera foarte draguta. Si din ce mi-au mai spus fetele care il cunosc esti rusinos si nu o sa fac el primul pas cat de curand