Se vede ca ai 15 ani ca nu esti hotarata de nimic, mai fatulica tu vrei sa-l uiti sau sa te impaci? intreaba-te pe tine mai intai 1.
2. cautati unu de varsta ta, el nu e de tine, si nici tu de el. Orice baiat la varsta asta asteapta sex din partea partenerii si ai doar 15 ani... acum trebuie ta, dar e dif mare intre voi, daca aveai macar 18 19 ani si el sa aiba 29-30 era altceva, erai mai matura gandeai altfel dar asa... deci cauta unu de varsta ta sau na macar 3 4 ani mai mare dar nu 9
Bună!
Se vede că nici tu nu eşti hotărâtă de ceea ce spui. O dată spui că vrei să te împaci cu el, o dată spui că vrei să-l uiţi. Cea mai bună soluţie e să renunţi la acest bărbat. Trebuie să realizezi că diferenţa este foarte mare şi nu există un viitor pentru voi. Dacă tu vrei să-i iei exemplul lui Monica Columbeanu, nimeni nu te opreşte. E viaţa ta, dar să nu uiţi că ţi-o poţi distruge... Tu debea ai primul buletin făcut însă el îl are şi pe al doilea, se poate şi căsători şi îşi poate face şi familie. Nu cred că ar fi corect să te bagi în viaţa lui. Dacă vrei pe cineva, caută-ţi de vârsta ta şi el o să facă la fel. Probabil relaţia voastră a fost doar o joacă, nu avea cum să se pună sentimente. Decât să te lase cu ochii în soare cândva şi să plângi de dorul lui, renunţă acum. Îţi poţi imagina faptul că el poate face dragoste cu o fată iar aceea să rămână însărcinată? Tu atunci ce o să zici? DA, NIMIC. Şi de ce nimic? Pentru că eşti prea minoră şi nu ai voie să decizi tu în locul lui. Cea mai bună soluţie e să abandonezi totul, uită ce a fost până acum şi mergi mai departe! Şcoala contează pentru tine, nu relaţiile cu cei de peste 20 de ani.
Buna:0.Draga,sa stii ca intrebarea ta poate fii interpretata ca fiind pusa de o "panarama" si ai vazut ca multi au facut aceatsa interpretare.Dar eu vreau sa te ajut.Sincer,nu cred ca este bine sa continui aceasta relatie pentru ca sunt prea multe diferente, adica el este adult iar tu abia la liceu.Este prea mare diferenta si sa stii ca multi barbati vor de la fetele tinere doar sex, asa cum ti-au spus si ceilalti utilizatori de pe TPU.La varsta asta esti prea naiva si credula.Nu lua o decizie care s-ar putea sa iti distruga viata.Incerc sa iti explic cat de frumos pot.NU cred ca esti o "panarama" si indiferent de ce zice lumea tu cauta sa iti fie bine in primul rand.Stiu ca il iubesti si ca iti e greu sa renunti la el, dar crede-ma ca sunt multe cazuri ca ale tale care nu au un happy end.Te rog renunta la el.Vezi-ti de liceu si ai grija sa devii ceea ce ti-ai propus cand ai intrat la liceu.Lasa baietii, ai timp de ei.Te rog, alege si cu mintea nu doar cu inima.Sper sa te descurciBye
Wow 11 ANI DIFERENTA!? cu toate ca sa ai un prieten care este mai mare ca tine este f bine chiar 11 ani diferenta...nu cred ca o sa mearga. esti sigura ca nu vrea o prietena mai batrana (mai apropriata de varsta lui)