| musa121 a întrebat:

Buna imi place foarte mult de un baiat dar nu stiu ce sa fac ca sa vorbesc cu el sau macar sa facem cunostinta am un cole g care ma poate ajuta dar nu stiu cum sa ii spun sa ma ajute mi-e rusine pentru ca dupa acea poate sa ma tachineze ce-as putea sa fac? dau funda la cel mai bun raspuns

Răspuns Câştigător
| AllyutSsa a răspuns:

1)Daca vrei sa te ajute acel coleg incearca mai intai sa devii mai apropiata de el..ca sa iti dai seama daca te va ajuta sau va face misto de tine.dar acest lucru intr'o perioada cat mai scurta.
2)Daca nu merge asa incearca sa afli tu ceva despre el si in cazul in care va face misto de tine o sa il ai cu cv la mana tongue
3)Poti incerca sa vorbesti si cu acel baiat doar ca va trebui sa iti faci curaj si daca vrei sa vb cu el incearca sa vb cand sunteti doar voi 2 -> pentru un rasp mai sincer tongue
4)Sau pe adresa de mess a unei prietena fa rost de adresa acelui baiat si intreaba'l ce parere are despre tn...de obicei functioneaza metoda asta big grin.
Succes! big grin

1 răspuns:
| Aaalexandraa a răspuns:

Si eu am fost in aceasta situatie... te sfatuiesc sa iti faci curaj singura si sa-i vorbesti. Eu am incercat ca si tine si acum toti fac misto de mine si tot nu stiu daca acel baiat ma place...sad