Salut Ilicuta.Of, ador intrebari de astea si mie imi place sa raspund la ele.Iti spun mai bine nu crede in horoscopuri, zodiacuri, compatibilitati, caci ele mai tare iti strica viata si te face sa crezi in ceea ce nu exista.Dar nu te ingrijora de tipul ala, important daca este frumos si nu este prost.Eu candva am avut fix aceeasi problema,imi placea de o fata si cu totii imi ziceau ca este proasta si ticnita,eu nu ii credeam si continuam sa o plac,dar pina la urma mi-a parut foarte rau ca m-am cunoscut cu ea.Dar nu te ingrijora,nu iti zic ca numaidecat acela sa fie ticnit,doar trebuie sa fii atenta cu cine ai relatii, caci mai tarziu poti sa regreti.Of probabil te simti incomod, dar nu vreau sa te dezamagesc, caci sunt multe fete care vor baieti sexy cu muschi si care nu sunt perseverenti, iata de astia gasesti doar la capatul pamantului.Prietenele tale, poate nu vreau ca tu sa fii cu el.Dar eu nu cred asa.Dar daca iti place foarte tare de el incearca sa vorbesti cu dansul.Sau scrie-i un mesaj ca vreti sa va intilniti undeva, nu te lasa, totul e posibil.
Ignora zodiacul si spune-i, dupa ore, ca il placi.
NU il intreba daca te place! Nu fa greseala asta.
DAca il placi arata-i-o, nu conteaza ce cred ceilalti.
P.s:Zodiile nu influenteaza cu nimic
Nu contează ce zodie e... şi ce are dacă prietenele tale nu-l plac? Până la urmă ţie trebuie să-ţi placă de el, nu lor. Nici eu nu pot înţelege nici în zi de azi de ce cea mai bună prietenă a mea e de 2 ani împreună cu un tip de care mie nu-mi place, iar ea e frumoasă, dar contează să-l placi tu, nu prietenii tăi. Viaţa nu ţi-o petreci cu prietenele tale ci cu el.
Nu asculta barfele celor din jur. SI chiar daca iti place de el sa nu ii spui. dupa cum ai spus tu daca afla ca il placi poate sa facamisto de tn.Asa mai n afla de la cineva, s-au fa un id intreaba-l, dar sa nu-i spui cine esti.Bafta!Pa-pa
La de colegi tai inpace du-te si faci trebulile tale aia contaza sa fi fericita.
Chiar as vrea sa ii spun dar nu vreau ca dupa. daca lui nu ii place de mine sa isi bata joc de sentimentele mele
In primul' rand..trebuie sa ti se rupe de parerile altora, si sa faci ce iti place si sa fi cu cine iti place.du-te la el si discuta ca altfel o sa ramai cu visele