Te invat eu ce sa faci, dar iti trebuie curaj, nu stiu daca ai curaj. Poti face urmatorul lucru, te duci frumos, cand il vezi treci pe langa el si pui pe cineva sa iti tranteasca cartile din mana si apoi daca te va ajuta, il vei putea cunoaste putin.Si apoi iti vei permite sa vorbesti cu el, daca nu, asta e, inseamna ca nu e intersat de tine.Incearca sa vezi daca tu arati destul de bine pentru el, asa cum tu pui pret pe frumusete, asa si el pune pret.
Hmm... pai fate frumoasa, remarcate nu pot sa-ti spun acum ce sa faci de exemplu sa fii tupeista si sa te duci la el si sa te iei in vorba cu baiatul acela.De exemplu daca aveti un prieten comun o sa aflii cum il cheama, iar in legatura cum sa te observe, fate frumoasa si treci pe langa el, iti faci curaj si ii zambesti. Daca nu functioneaza nimic asta e inseamna ca nu te place, dar nici nu e bine sa fii obsedata de cineva care nici macar nu iti stie numele
Nu trebuie sa renunti cand vrei ceva trebuie sa obtii acel lucru..sau cel putin trebuie sa incerci.Eu spun sa pui pe cineva sa faca rost de ID-ul lui sau de nr lui de telefon daca ti-e rusine sa vorbesti cu el.
Pai as zice sa il ''observi'' in continuare sa afli ce ii place sau sa afli daca aveti vreun prieten comun care sa va faca cunostinta apoi nustiu...sa incercati sa vorbiti..Scz dar nu am experienta..Si mie mi se intampla la fel cu o fata dar eu nu sunt ''tupeist'' la aceasta problema si. e mai bine sa fie asa..Dar te incurajez sa nu faci ca mine aratati sentimentele.fal sa te iubeasca.
Intr-o zi cand il vezi ciocnestete de el "neintentionat" si cerei scuze apoi dupa ce te ridici ( sau daca e destul de manierat sa te ajute sa te ridici) incearac sa vorbesti cu el si dupa ce va cunoaste-ti mai bine intreaba-l daca are prietena ca sa nu cumva sa te dai la un baiat cu prietenapt ca ai putea sa o incurci rau de tot
AlexEjmecheru întreabă: