Pai el a crezut ca nu iti place de el din moment ce nu i-ai dat nr taw de tel a luat asta ca pe un refuz si o relatie. Lasal cateva zile daca ii place de tine mai incearca daca nu spune-i tu ca vrei sa il dai si gt ce poate sa faca cu nr taw te suna si atat
De aceea pentru ca s-a suparat pe tine caci crede ca nu esti serioasa si faci doar fite sa-l necajesti.Pentru ca daca nu te interesa judeca el, nu stateai de vorba, iar daca stai de vorba deci te intereseaza e normal sa-i dai numarul tau de telefon.Dar cum tu esti intre cele doua cazuri asta si eu baiat barbat fiind te-as consiera o fitoasa care se joaca cu mine si nu vrea nimic serios.Deci nu mi-ar lipsi o deziluzie in plus, uite si baietii au deziluzii exemplku baiatul meu de 17 ani si fratele meu care tot la 17 ani a avut o mare deziluzie, si baietii pling citeodata, si nu le lipseste inca o deziluzie in plus.Deci daca iti place de un baiat el trebuie sa stie treaba asta altfel considera ca te joci doar cu el sa te lauzi cu o noua cucerire si nimic mai mult.
Buna! Pai din moment ce nu ai vrut sa ii dai numarul probabil ca ori crede ca nu ai niciun interes fata de el, ori nu`i plac fetele care se lasa greu si s`a dat batut.
HappynewCenusa întreabă: