| nuby a întrebat:

Buna!Imi place foarte mult de un baiat si stiu ca si el ma place.dar nu stiu ce sa fac?Fiindca ne placem cred ca ar trebui sa avansam.Dar cred ca ar trebui sa faca el primul pas.Dar este foarte timid si eu la fel.Toata scoala stie ca imi place de el dar surprinzator ca nimeni nu a ras de noi.Fiindca toata lumea stie ca imi place de el imi dau provocari sa il pup.Acum am 2 provocari de la doua fete sa il pup.Dar inca nu am facut-o fiindca o prietena de-a mea nu vrea sa ma lase sa il pup si am inpresia ca nu vrea sa ma lase sa il pup fiindca este geloasa.Dar eu consider ca eu voi face deja un pas inainte fiindca il voi pupa.Dar el este foarte nebunatic si imi este frica ca atunci cand il voi pupa el va intoarce capul si il voi pupa pe gura din greseala,dar bine inteles ca va face asta doar din gluma.OK.Acum eu consider ca primul pas eu il fac si este asigurat,dar imi este teama ca dupa ce voi face eu primul pas el nu o sa continuie cu nimic fiindca este timid.Si nu stiu ce sa fac.ajutati-ma...

Răspuns Câştigător
| Hash001 a răspuns:

Mai fa si tu o "munca patriotica" si invita-l la un suc laughing

1 răspuns:
| soniutza30 a răspuns:

Prima data sarutati-va,pe urma suna-l sau vorbiti pe mess si intreba-l daca vrea sa iasa afara sau la un film,dar sa fiti singuri pentru ca asa o sa fiti amandoi mai relaxati si o sa va puteti imbratisa si saruta fara ca cineva sa comenteze ceva,la mine a fost la fel, ne-am dus amandoi singuri afara si acolo a fost prima imbratisare si primul sarut, iar apoi la scoala nu ne-a mai pasat de nimeni si acum suntem impreuna si suntem foarte fericiti.Bafta:*