Multumesc pentru ironie!
De ce nu ai curajul sa-l intrebi pe el in momentul in care va intalniti pe strada.Te asigur ca iti va raspunde si vei sti ce sa faci in continuare.
Mi-e teama sa nu ma fac de ras
In baza celor scrise in intrebarea ta se poate concluziona ca nu-i esti indiferenta si din acest motiv se poate aprecia ca nici un caz nu te-ar jigni sau lua in deradere daca l-ai aborda. Curaj nu ai nimic de pierdut in plus fata de/in raport cu situatia actuala.
Nu mi-ai oferit semne clare ca baiatul e atras de tine. Imi zici de like-uri si ca te saluta pe strada, wow... si i-au placut cover-urile tale, alte detalii mai importante?
E greu de spus. Doar ca-ti da like la niste poze cu mesaj de dragoste nu e suficient. Daca nu intra deloc in vorba cu tine pe facebook si nici pe strada nu face vreun gest minor macar care sa-ti arate cat de cat ca te-ar place, atunci sunt sanse mici. Eventula poti sa incerci tu sa-l abordezi. Scriei pe fb incearca sa ai o conversatie mai lunga. Daca iti da raspunsuri scurte, seci, atunci nu cred ca e interesat de tine. Din ce ai scris tu mai sus, sansele sunt cam mici la prima vedere. Parerea mea.
Anonim519 întreabă: