| Sufletzel_3959 a întrebat:

Buna,
imi place foarte mult sa fiu cu un baiat si ma excit foarte repede.sunt virgina si nu stiu cum sa reactionez la asa ceva.parca mi-e frica sa nu creada baiatul ceva sau chestii din astea.am 16 ani, am uitat sa mentionez.si de ceva vreme imi doresc sa termin chestiile astea pana la capat. dar mi-e frica. ce pot face? ce sfat imi dati?

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E normal sa te exciti, doar nu esti de piatra. Dar e la fel de normal sa anul ajungi in situatii excitante cu orice barbat. Adica intai construiti o relatie, cunosteti-va bine, lasati intimitatea sa se instaleze, plimbati-va mult si bine de manuta. Apoi incepeti cu saruturi inocente, scurte si dulci, evoluand incet incet spre chestii mai excitante. Asa nimeni nu va crede nimic rau de tine si vei ajungesa fii excitata doar de barbatul pe care il iubesti si te iubeste.

| bluesky a răspuns:

Tu vrei sa o faci doar ca sa "termini chestiile astea"? Maaare greseala

Nu esti pregatita daca iti este frica. E normal sa te exciti, masturbeasa-te si gata...

| claudia_5508 a răspuns:

Fa mereu cea ce simti, dar cu cap! baiatul nu are ce sa creada deoarece nu doar tu te simti bine ca si el...nu? traieste clipa si fa mereu cea ce simti fara nici o teama.esti deja mare! informeaza-te despre tot legat de sex si mai ales protectie pentru ca daca tu nu ai grija de tine nu va avea nimeni! pupici

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E ceva obisnuit faptul ca te exciti, mai ales daca tii la acel baiat.Ati putea incepe cu petting si... puteti ajunge si al contact sexual daca va doriti asta amandoi.
Cred ca oricarei fete virgine ii este frica, adica frica ca o va durea, dar daca vei fii destul de excitata durerea v-a fii mai mica.Si asa aceea durere este prezenta doar la unele persoane, nu la toatehappy
Plus ca barbatii se excita mai repede decat femeile, daca aveti de gand totusi sa faceti acest pas ar trebui sa va ganditi la metode contraceptive/de protectie si preludiul ar trebui sa fie mai lunghappy

Bafta!