Asa mi s-a intamplat si mie tot cand eram in clasa a 6 a si el era a 8 a si a fost asa :
1. A spus ca sunt o copila, ca nu stiu nimic, ca sunt prea mica, imatura pentru el... in fine...
2. Acum sta cu o fata mai mare decat el cu 2 ani ( de fapt nu ma intereseaza pentru. ca nu-l mai iubesc de mult timp, mi-e foarta scarba de el dupa ce am auzit ce s-a intamplat intre el si fata aceea - scuze, nu vreau sa intru in detalii -
si totusi sa stii ca baietilor le plac fetele mai
mari si spun ca ele sunt " mature ", dar
ca si sotie si-ar alege o fata mai mica
decat ei - majoritatea-
Deci cam asta a fost tot, stai linistita pentru. ca vei gasi un baiat care sa te accepte asa cum esti, care te va iubii si care te va Respecta - asta este cel mai important.
In plus lasa-l in pace pe `asta ...se vede ca e pretentios, urasc oamenii care spun ca daca esti mica, nu stii nimic-nu e adevarat
In fine sa nu mai lungim vorba.
P. S - da-l incolo de ratat!
Şi? N-avea dreptate?
După nickname-ul tău ai 11 ani. El poate e a 8-a dar a mers mai târziu la şcoală şi deci are 15 ani(dacă nu, 14 are sigur). E diferenţă chiar mărişoară!
Când vorbim de 19-23, 3-4 ani nu mai e neapărat aşa de mult, dar la vârstele astea, avea dreptate.
Şi eu la 14 ani mă uitam doar la cele de la 15 în sus pentru că cele mai mici erau în mod cert copile.
Asta-i viaţa.
Las' c-ai să creşti.
Salut.
Pai.eu cred ca nu vrea sa fie cu tine ca nu are sentimente sau cva...pentru ca a bagat vrajeala asta cum ca esti prea mica. e vrajeala mare.asa ca ar trebui sa te reprofilezi ca nu te vrea.
Poi sa fii multumita ca ti-a zis sincer ca nu te poate place deoarece inimii nu ii poti porunci absolut nimic asa ca nu mai poti sa faci nimic daca ti-a zis clar ca nu te place si oricum te rog sa ma ierti dar totusi este o diferenta destul de grasa si poate ca nu te place nu din cauza aspectului poate si din cauza ca el deocarece esti mai mica decat cu el cu 2 ani poate te crede imatura cine stie
Uite. un baiat care te place te te accepta asa cum esti nu conteaza varsta dar nah ce sa faci poate ca chiar nu esti genul lui.nu trebuie sa ne facem degeaba iluzi. eu nu incerk sa te descurajez dar accepta realitatea.sunt fffffoarte sigura ca vor aparea si alti baieti in viata ta si nici nu-ti vei aminti de asta. e o dragoste de copii ce mai"dragoste"e o simpla atractie cam acolo peste 5/6 ani vei sti cei aia iubire. te tzuk di numai bine,...
Tas sfatui sa-ti iei inima in dinti si sa-i spui odata pentru. tot deauna iti place de mine caci mie da depinde de da sau nu puteti avea o relatie.