| Maria1678 a întrebat:

Buna! Imi place maxim de un coleg de clasa doar ca sunt foarte, foarte timida. Cum sa fac sa vorbesc cu el? Mentionez ca am 16 ani.

13 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Nu face nimic.Te incurajez sa te rogi lui Dumnezeu pentru viitoeul tau sot si sa intri intr-o relatie doar in vederea casatoriei cand in viitorul apropiat va fi posibila casatoria.

| Violleta2022 a răspuns:

Il lasi pe el sa vorbeasca cu tine, daca si lui ii place de tine.
Nu recomand ca fata sa faca primul pas, ca are toate sansele sa fie refuzata sau injosita.

| Emilian65 a răspuns:

Iesiti la plimbare in parc sau la un suc si aici va puteti spune unul altuia doleantele.

| 1997onur a răspuns:

Bilețele în geantă curaj și spune-i adevărul. Dacă nu poți cu bilețel sate ajute o colega de clasa adică cea mai buna prietena a ta sa-i spui ei sai spună lui merge și asta Sau sa-i spui tu lui și afli adevărul

| ZyRRe a răspuns (pentru 1997onur):

Nu, să nu îi spună altcineva pentru ea. Băiatul respectiv își va putea crea o părere proastă despre ea.

| 1997onur a răspuns (pentru ZyRRe):

Ai dreptate și asta este posibil.

| gogugogugogu a răspuns:

Gaseste curaj sa vorbesti cu el sau sa-i trimiti un SMS cu ce iti doresti.

| FredericChopin a răspuns:

Salut nu ii asculta pe astia cu biletele cu alea alea astea is idei de "agatat" COMUNISTE deci in primul rand trebuie sa stii sa iti pui formele in evidenta adica sa iti puii sani in evidenta sa porti niste blugi mai stramti /colanti mulati sa fii macheata rujata fardata etc pe scurt sa fii SEXY asta vrea orice baiat sa aiba o iubita sexy (na asa is baietii) ai sa vezi ca o sa vina el la tine deci daca stii sa fii sexy mergi la SIGUR n-ai cum sa dai gres asculta ce zic ca eu is tot baiat (am aproape 18 ani deci stiu ce vorbesc )multa bafta succes

Eu zic sa ii spui deoarece te asigur ca o sa accepte

| suntgay2345stefan a răspuns:

Prin canalul aer

| museteldeprimavara a răspuns:

Așteaptă până în 1 aprilie, nu mai e mult până atunci și spune-i adevărul iar daca zice că și el te place atunci vedeți voi ce facețiwinking însă dacă zice opusul sau că e într-o relație etc. Îi poți zice că a fost păcăleala de 1 aprilie. Așa nu ai cum sa fii înjosită, decât să știi că există și varianta de refuz. Succes