| Sherif77 a întrebat:

Imi place mult de o fata. Problema mea e ca sunt foaarte timid si nu pot sa o intreb daca vrea sa fim impreuna. Imi e frica ca ma va refuza... Nu stiu ce sa fac... Ajutati-ma.

Răspuns Câştigător
| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

Ok, in loc sa dorm ca am venit de la servici am sa te ajut. Nici nu stiu dc am zis de servici dar cu ajutorul : Am fost si eu in aceeasi situație. Chestia e că dacă sari asa direct la hai sa fim împreună ți-ai rupt gatul din start, în schimb poti începe sa vezi ce ii place, ce o pasionează ce hobby-uri are si alte din astea. Pe urmă încearcă sa intri in vorba cu ea in sensul ca sa știe fata ca exiști laughing. După maresti puțin ritmul si o întrebi ce ii place ce nu ii place ( ca prieteni ) si pe urmă vezi daca da semne ca ii place de tine sau nu, daca e interesată dacă nu te evită chestii de genu. Dacă ea nu e interesata nu are rost sa continui ca iti faci rau singur si tot tu suferi pe urmă. Si cu frica asta de refuz: E o chestie normală la început pe urmă ai sa vezi ca nu te mai temi de fleacuri din astea. Sper ca te-am ajutat, dacă mai ai vreo nelamurire sau nevoie de un sfat cv dai mesaj pe privat. Baftă

3 răspunsuri:
| grubyyy a răspuns:

Bai iti faci curaj si ii zici daca te refuza asta e. nu te place dar nu te chinui asa pentru ca daca o vezi des te rascoleste prin tot corpul ori e da ori nu ...capul nu til ia nimeni

| ecaterina4587 a răspuns:

E ceva normal daca te refuza, cine nu risca nu bea șampanie, deci cel mai bine ar fi sa ii spui

| Violleta2022 a răspuns:

Daca te mai gandesti mult, s-ar putea sa ti-o ia altul si atunci o s aregreti ca nu ai aflat macar daca te place ori nu.