Ok, in loc sa dorm ca am venit de la servici am sa te ajut. Nici nu stiu dc am zis de servici dar cu ajutorul : Am fost si eu in aceeasi situație. Chestia e că dacă sari asa direct la hai sa fim împreună ți-ai rupt gatul din start, în schimb poti începe sa vezi ce ii place, ce o pasionează ce hobby-uri are si alte din astea. Pe urmă încearcă sa intri in vorba cu ea in sensul ca sa știe fata ca exiști . După maresti puțin ritmul si o întrebi ce ii place ce nu ii place ( ca prieteni ) si pe urmă vezi daca da semne ca ii place de tine sau nu, daca e interesată dacă nu te evită chestii de genu. Dacă ea nu e interesata nu are rost sa continui ca iti faci rau singur si tot tu suferi pe urmă. Si cu frica asta de refuz: E o chestie normală la început pe urmă ai sa vezi ca nu te mai temi de fleacuri din astea. Sper ca te-am ajutat, dacă mai ai vreo nelamurire sau nevoie de un sfat cv dai mesaj pe privat. Baftă
Bai iti faci curaj si ii zici daca te refuza asta e. nu te place dar nu te chinui asa pentru ca daca o vezi des te rascoleste prin tot corpul ori e da ori nu ...capul nu til ia nimeni
E ceva normal daca te refuza, cine nu risca nu bea șampanie, deci cel mai bine ar fi sa ii spui
Daca te mai gandesti mult, s-ar putea sa ti-o ia altul si atunci o s aregreti ca nu ai aflat macar daca te place ori nu.