| xelAlex a întrebat:

Imi place mult de tot de un baiat,cred ca sunt indragostita de el si as vrea sa-i spun ca il plac,dar nu stiu cum sa fac, imi este frica sa nu ma ignore dupaia.Stiu ca ii place fotografiatul, Lady Gaga si Lana del Rey-si mie imi plac aceleasi lucruri.Deci niste sfaturi please. Fundabig grin

Răspuns Câştigător
| Comediantul a răspuns:

Draga mea.
Din ce spui th mie mi se pare ca baiatul este sa zicem mai sensibil decat cei pe care ii vezi zi de zi.
Intr-adevar daca te respinge nu trebuie sa te superi ca asta este. Dar chestia cu fotografiatul spune ca are o oarecare latura artistica asa ca nu strica sa te folosesti de asta. Incearca sa deveniti mai apropiati daca nu sunteti deja apoi, intr-o zi cand sunteti doar voi doi ii spui "ca iti place mult de un baiat si nu sti cum sa ii spui, ca iti este frica sa nu te respinga, ca e de treaba si...etc. Iar dupa (il lasi sau nu sa zica cv) ii spui cv in gen "uite am o poza cu el daca vrei sa til arat" si scoti din buzunar o oglinda si o indrepti spre el. Iti zic eu sigur ca o sa aprecieze. Asa o sa o dau eu pe spate pe fata de care imi place de vreo lunawinking
Toate cele bune :*

8 răspunsuri:
| MishikiCrisy a răspuns:

Face-ti sedinta foto! laughing)

| GabiArian22 a răspuns:

Poate ca baiatul de care iti place este mai timid si nu are curajul sa te abordeze.
Sau poate ca nu i'ai dat de inteles pana acum ca il placi.
In cazul in care este mai timid nu ar strica sa faci tu primul pas ( chiar daca esti fata ) si sa incerci sa vorbesti cu el, sa ii spui ceea ce simti. Dupa cum spui aveti lucruri in comun si ati putea sa incepeti sa comunicati de la aceste lucruri dupa care usor usor duceti discutia catre al subiect, voi doi.
In momentul in care o sa ii arati clar ca il placi si ca vrei sa fii impreuna cu el, daca si el te place va face primul pas, poate nu este chiar asa de timid.
In cazul in care vezi ca nu te refuza, dar totusi nu are curajul sa iti ceara un sarut ( sau ceva in genu) fii tu cea care ia initiativa

| Azµre a răspuns:

Intră în vorbă cu el, și ieșiți și voi pe afară ca amicii happy apoi încet încet poate se aprinde ceva.

| scooby98 a răspuns:

Eu zic ca cel mai bine e sa vorbesti cu el si sa il intrebi daca poate fi ceva intre voi si daca te respinge nu te supara viata merge inainte si va fi un baiat care sa te aprecieze asa cum meriti big grin

| xelAlex explică:

I-am spus ca il plac, dar faza e ca eu sunt din Tulcea, el din Galati si nici unul dintre noi nu vrea o relatie la distanta. Oricum m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el...

| ImAnFockinUnicorn a răspuns:

Baiatul ala e cumva din Galati?
Ps: stai linistita is fata

| ImAnFockinUnicorn a răspuns:

Il stiu.Cat de tare, sa-mi lasi facebookul tau intr-un mesaj, daca vrei.Bun, deci tu il placi pe Alecs si i-ai spus asta, el te place si ti-a cerut prietenia dar nu vrea o relatie la distanta si nici tu nu vrei.Nu prea are logica pentru ca ai spus ca il placi, oricum daca char il iubesti ar trebui sa ii acepti crerea si cumva in vacanta de vara sa va intalniti sau ceva. O intrebare : Va-ti intalnit acidental pe facebook?