| Iustiina a întrebat:

Imi place mult de un baiat, dar, din nefericire si prietenei mele ii place. Nici una nu avem curaj sa ii spunem. Eu as puteai sa ii spun, dar nu o fac pentru ca imi pasa de ea.
Dar azi, ea s-a suparat pe mine caci am vorbit cu el. L-am intrebat doar ce face si atat. Apoi ea a zis ca ii fur iubitii si chestii din astea.
Si mi-a zis ca s-a certat cu toti prietenii ei din cauza mea.P.S: nu i-am cunoscut prietenii niciodata, pentru ca stam in orase diferite si ne vedem doar la scoala. Mie inca imi pasa de ea, dar ea a zis ca nu mai vrea sa fim prietene!
Ce sa fac cu acel baiat? Sa ii spun ca il plac, sau sa il las pentru ea? P.S: de fiecare data cand mi-a placut de cineva, si i-a placut si ei, i l-am lasat ei, eu sufeream si el nici macar nu o baga in seama..ba chiar incerca sa ma abordeze, dar eu ii spuneam sa ma lase in pace pentru ca nu-l plac {faceam asta doar sa nu se supere ea}.
Va rog frumos sa ma ajutati, caci m-am saturat sa sufar!crying

Răspuns Câştigător
| cristina_2603 a răspuns:

Daca ea te acuza si te invinovateste doar pentru ca ai vorbit cu un baiat, inseamna ca nu e o prietena adevarata.
eu zic ca daca ea s-a comportat asa de urat cu tine, nu strica sa-i dovedesti ca nu ti-e frica de ea si ca nu poate profita de tine.
spune-i acelui baiat!
daca se comporta ea asa cu tine, profita de firea ta prietenoasa.
deci sfatul meu este ca tu meriti macar o singura data sa castigi si sa ii spui baiatului acela ca il placi, poate si el te place.
las-o si pe ea sa vada cum e sa pierzi.
succes!

3 răspunsuri:
| Jony123 a răspuns:

Eu cred ca prietena ta nu e o prietena adv, adica mereu tu iai cedat baietii si acum nu vrea si ea sati lase unul macar, aici greseste si tu si ea, tu cai permiti si ea ca te foloseste si isi bate joc. Bagate in seama cu el si gata, spune-i ce simti pentru el si daca si el pe place veti fi fericiti, iar cu prietena ta poate gadeste si ea putin si isi va da seama ca a gresit... Sper ca team ajuat. Funda? plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

| Skeez a răspuns:

Pai daca deja i-ai mai lasat iubiti prietenei tale atunci cred ca ar fi cazul sa te opresti... pastreaza macar 1 pentru tinewinking
Incearca sa vorbesti cu ea, dar daca nu accepta inseamna ca ea nu iti este o prietena la fel de buna cum ii esti tu ei

Succeswinking

| kostyx a răspuns:

Pai daca ea te acuza fara ca tu sa fi intervenit in realtiile ei si, mai mult de atat, tu ai renuntat intotdeauna pentru ea, iar ea nu, eu cred ca e cazul sa iti dai seama in primukl rand daca tipa iti e prietena sau nu. Sfatul meu: spune-i baiatului ce simti si mergi inainte. In ritmul de acum prietena ta o sa tot aiba iubiti si tu o sa tot suferi in tacere. E timpul sa cedeze si ea o data macar in favoarea ta. De ce nu si-a pastrat iubitii de pana acum.