| LittleGirlMonster a întrebat:

Imi place tot de acel baiat de care v-am spus in primul comentariu al meu.Si acum se poarta foarte frumos cu mine.Nu imi mai pune mana pe sanii si pe ...Infine.Imi tot spune ca sunt foarte frumoasa ma tot pupa, ma tine in brate la el si. intrebarea este: Ma place sau nu? Se comporta foarte frumos cu mine

Răspuns Câştigător
| GabrielUrsan a răspuns:

Daca iti punea mana pe sani inainte, iar acum te ia in brate si te pupa cu siguranta te placea si atunci si te place si acum. Nu stiu ce varsta ai, dar iti recomand sa fii foarte prudenta si stapana pe situatie deoarece la o varsta mai frageda baietii tind sa aiba alte interese decat cele pe care le afiseaza. Daca va exista o viitoare relatie intre voi sa fii foarte atenta ca sa nu apara dezechilibre. Raspunsul este: da, te place! Succes!

4 răspunsuri:
| xXCrystyanXx a răspuns:

Te place enorm.Din cate vad vrea sa te tina aproape de corpul lui, iti face complimente.Te place mahhh.

| albastrualb77 a răspuns:

Eu una zic ca asta trebuie sa iti dai tu seama, nu sa iti spuna altii, iti vei da seama in timp daca te place sau nu, daca TE MERITA...

| Haose a răspuns:

Da, e iubire clara. Si ai grija de el, rari sunt baietii care nu se uite la fund/sani.

| euu10 a răspuns:

Mai sincer, cu baietii astia niciodata nu stii laughing
si cu mine un baiat se comporta tot asa. ma pupa se purta foarte frumos cu mine. dupa aceea am acceptat sa stau cu el si dupa cateva zile mi-a zis ca vrea sa ne despartim deoarece lui nu i-a placut niciodata de mine dar credea ca daca o sa stea cu mine o sa ma placa laughing.
deci daca nici tu nu reusesti sa iti dai seama noi nici atat thinking
desi gesturile lui arata ca te place big grin