Hm, daca are prietena e cam greu nu? Dar daca are doar o fata cu care ii place sa stea, mai ai sanse! Arata-i felul tau de a fi, zambeste-i, fa-te placuta, apeleaza la colegi sau prieteni sa-i deschida ochii ca-l placi, afla ce-i place sa faca, cu ce se ocupa, ce muzica asculta, apoi uimeste-l cu cunostintele tale! Sigur te va aborda! Multa bafta!
Sunr baiat miar pa cea sa imi zimbeasaca fat, sa imi placa, sa ma mai apere de baieti care incearca sa ma bata ( nu am nevoie pentru sunt cel mai tare din scoala ) dar miar paca incearaca sa il ajuti cu ceva sa ii dai atentie la orce gest surprindel de Craciun cu un cadou invita-l (desi este neobisnuit pentru fete la revelion undeva apropunei o partida de sex(la revelion sau Craciun) invata sa faci stripstis asa poate il farmeci mai bine
Si mie mi s-a intamplat. nu poti face nimic...nu il mai baga nici tu in seama el nu vb cu tine f mult tocmai pentru ca nu prezinti ceva pentru care el trebuie sa lupte...baietilor le place sa cucereasca o fata.tu esti deja cucerita.schinba atitudinea!
linarkfts întreabă: