anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

imi place un baiat care sta prin apropierea căminului meu, fiind si el la facultate.am vorbit intr o seara cu el datorita unor prieteni comuni, iar la plecare a zis ca ne auzim, vorbim urmatoarea zi.nu mi-a dat add,nimic desi imi stie Facebook,iar urmatoarea zi am iesit pe acolo gandindu ma ca o sa il vad si asa a si fost.m-am oprit,am schimbat cateva cuvinte, i-am a pus ca ne plimbam pe acolo si ca ne mai vedem (tot in seara aceea) si el zice inainte sa plec sa imi continui plimbarea "o seara faina sa ai", fraza pe care am interpretat-o ca fiind un fel de adio pentru ziua respectiva.nu stiu ce sa fac...i-as da add dar nu vreau sa ma fac de ras, cred ca stie ca il plac dupa cum vorbeam cu el... oare ma injosesc daca ii dau eu cerere desi o putea face el? Precizez ca baietii simt.m-as îndoi sa nu isi fi dat seama ca il simpatizez.

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Nu-i da cerere. Lasa-l pe el sa faca vreun pas, macar atata efort putea face daca simtea ceva pentru tine. Nu mai fi asa disponibila ca isi va pierde instant interesul. Trebuie sa-l fierbi puin.

2 răspunsuri:
| DrGoogle a răspuns:

Nu e nimic rau in a face tu primul pas, majoritatea femeilor au impresia baiatul trebuie sa fac primul pas, dar nu e asa poti sa il intrebi ce mai face sa te bagi in seama cu el si sa vezi cum decurg treburile happy

| Camuflaj2017x a răspuns:

Poate si lui ii e frica sa-ti marturiseasca, mai poti sa stii?