Io zic sa numai te obosesti ca tea obs nu insemna ca ii place de tine. si e normal sa te priveasca daca esti prin zona
daca tear placea in primul rand sar uita mereu numai l tine holbat asa ar sta tot timpu intors la tine si sar uita in ochii tai + ca in 2 ani ar fi putut face si el ceva. lasa-l si cautati altu sau vrei sa mai pierzi alti 2 ani?
Am trecut si eu prin asta doar ca in 1 an de liceu baiatul care imi placea arunca cu hartii in mine si pana la urma mi-am facut curaj si i-am spus ca imi place de el si el isi bate joc de mine,am facut-o in fata clasei s-a uitat la mine si nu a zis nimic dar dupa ore ma oprit si m-a intrebat este adevarat ceea ce ai zis, i-am zis ca da dar prostul a complotat cu restul clasesi sa-si bata joc de mine punandu-mi flori in banca si un bilet dar eu banuisem ca nu era scrisul lui si am aruncat floarea si am rupt biletul si l-am tratat cu indiferenta, iar singurele cuvinte care-mi ieseau din gura era doar te urasc si el s-a dat la mine si l-am respins pana ce l-am uitat.Asa ca nu trebuie sa dai atentie prea multa unui baiat.
Poi dupa ce faci rost de id lui o sa decurga totul de la sine. daca si el te place veti vorbi multe lucruri care nici nu-ti trec prin gand.Intreabal ce face.dai de inteles ca nu ai prieten si daca nici el nu are totul va fi bine.
Mutubal întreabă: