Nu e homosexual, pur si simplu asteapta o fata care sa fie numai pentru el si la care viseaza.Se poate sa fii foarte timid si la 20 si ceva de ani stai linistita sau poate pune suflet prea repede si ii e teama sa nu fie ranit Incearca sa ii devii o persoana catmai apropiata si sa prinda incredere in tine
Asa il poti face sa prinda curaj...
Nu cred, poate ca inca nu a gasit perechea potrivita sau este prea timid...
)))) la 19 ani să fie prea timid...mda
Timiditatea nu tine cont de varsta! timid poti fi si la 70 ani,! sa stii ca mai sunt si persoane timide, eu de ex am un prieten care este fotbalist si este fff frumos dar fff timid cu femeile deci? se poate, iti spun eu
NU poate nu a gasit o pretena care sa o placa sau poate invres, poate fi timid cu fetele... sunt sute de motive
Nu.Asta inseamna ca se pregateste pentru "ea". Asteapta mult clipa cand o va gasi si se pregateste din toate punctele de vedere. Poate ar trebui sa incerci sa te apropri de el si sa va cunoasteti mai bine.Multa bafta!:*
Desigur ca exista o pisibilitate sa fie gay, dar totusi nu cred, poate pur si simplu este nehotarat in materie de prietene si nu a gasit pe una care sa ii placa
Eu am 15 ani si nu am avut niciun prieten.Arat foarte bine si multi baieti ma plac dar pur si simplu nu m-am simtit pregatita pana acum.