Nu trebuie sa pari altcineva ca un baiat sa te observe, fi mai indiferenta cu el si ai sa vezi cum o sa te bage el in seama!
Fi tu insati!
Bafta!
Uau, pai intreaba-l odata printre altele, cand sunteti mai singuri ca sa nu te intimideze cineva "auzi baby, tu de ce nu te uiti niciodata in ochii mei? tot timpul cand vorbesti cu mine imi ocolesti privirea." si i-ati inima in dinti spune-i ca tie iti este drag, cu chestiile astea sigur il cuceresti, nu uita sa ii zambesti tot timpul, e foarte important, si imbratiseaza-l de cate ori ai ocazia
Nu cred ca simte ceva pentru tine mai degraba se foloseste de tine.ar fi mai bine daca l-ai uita.
Pai.mai degraba acest baiat se foloseste de tine tu trebuie sa fii mai indiferenta cu el pentru ca el vede ca tu faci ce vrea el tot timpul si nu renunta.
daca vrei sa-l faci sa se uite la tine fa o gluma gen "ce ai de nu te uiti la mine am raie? si razi mai discret"
Baietii mad pai mai bine fate ca nul vezi fate ca nu vrei sa vorbesti cu el adica comportate ca si cum el nu exista, o sa vezi ca pana la urma tot el o sa vrea atentya ta
Pai depinde. daca se uita la fete.inseamna cu nu te place. daca se uita pe pereti.ei bine.incepe sa te placa.si sa il faci sa te observe:ex:daca el face pe prostul la o materie.trebuie sa faci si tu.dar cel mai bine e sa.sa vorbesti neaparat cu el in particular.tr sa il impreseionezi foarte tare.si sa nu fiti in preajma unei fete.sau a unui baiat.cred ca asta il streseaza.