| ubiticatha33 a întrebat:

imi place un tip.si el imi da senzatia ca ma place.adica cand suntem singuri doar noi 2 se apropie de mine, ba chiar ajungem sa ne sarutam.Cand suntem de fata cu fratele lui si cu niste amici se comporta cu mine ca si cu o straina. Explicati-mi cat de cat comportamentul lui

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Baietii intre baieti se comporta altfel, asta trebuie sa intelegi.Chiar daca le e draga o fata,in fata baietilor nu-si poate calca pe orgoliu si sa-si arate slabiciunea.E autoaparare,daca ceilalti afla,il vor lua in ras din prostie si gelozie.
Asa,el apara relatia voastra si,cand va fi momentul potrivit,o va scoate la lumina,dar va spune numai strictul necesar.
Nu te necaji,nu are vreun gand ascuns,doar rabdare sa ai.O sa vezi ca,mai intai o sa-i spuna fratelui lui, de care simte cel mai apropiat ca sa-i poata infrunta impreuna pe celalti.
Rabdare, bine?

3 răspunsuri:
| UbexFlo a răspuns:

Ori ii e rusine cu tine sa stea cu tine(totusi daca i-ar fi n-ar mai sta cu tine), ori nu vrea sa se laude cu tine deocamdata.Sau poate ajungeti sa va sarutati doar pentru a-ti face el tie pe plac.Sunt si cazul de genul happy

| RB26DETT a răspuns:

Ii place de tine si vrea sa tina secret, probabil.

| ayana_8049 a răspuns:

Sunt intr-o situatie asemanatoare si pot spune deci din propria experienta ca daca vrei sa te ia in serios nu il mai lasa sa te sarute doar cand vrea, daca vede ca nu e mai de joaca cu tine atunci o sa te priveasca altfel. Sfatul meu:play hard to get.