| Irinuka_6645 a întrebat:

Bună îmi puteți spune și mie cum va-ți cunoscut prietena/prietenul și cât a durat relația voastră? Ms, pentru răspunsurile cu bun simț!

Răspuns Câştigător
| AliceHappyGirl a răspuns:

Ne-am cunoscut pe facebook, intamplatorhee hee Si ne-am dat add pe messbatting eyelashes si timp de un an doar am vorbit pe mess ca niste amici, fara ganduri la o posibila relatie (precizez ca locuim in acelasi oras, dar invatam in licee diferite). Toate astea pana intr-o seara cand ne plictiseam amandoi si asa ne-am dat seama ca ne potrivim in multe privinte si avem multe lucruri in comun. La cateva zile ne-am intalnit si am devenit iubiti. Si suntem si acum impreuna happy

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Prin badoo si a durat aproximativ 9 zile relatia aia mi s-a intamplat demult.

| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Buna. Ne-am cunoscut la scoala. La vremea aia eu eram combinata cu un coleg de clasa de-al lui. Lui i-a placut de mine si i-a spus colegului sau ca pune pariu ca ma fura de la el. Eu am auzit ce a zis de la prietenul meu si, pentru ca il placeam si eu, am mers cu tupeu la el si i-am spus ''Am auzit ca vrei sa ma furi. E adevarat?''. A doua zi ne-am intalnit la un suc in oras si ne-am combinat, eu despartindu-ma de prietenul meu(cu care eram de vreo 3 zile). La vremea aia eu aveam 15ani si el 20. Am fost 7 luni impreuna si inca suntem, doar ca ne certam din ce in ce mai des si nu stiu cat de mult o sa mai tina.

| Ririru a răspuns:

L`am cunoscut pe ID-ul varului lui, care era fost coleg de generala cu mine. Pe atunci, eram iubita unui prieten foarte bun de al varului lui, el il cunostea, de asemenea. Am vorbit acolo, m-ai mult ne-am luat la misto, sa fiu sincera. Apoi ne-am intalnit afara, unde ne-am imprietenit. Intre timp cu actualul de pe atunci ma certam zilnic, au existat multe neplaceri ( venite din partea lui ), m-am atasat de actualul prieten, si asta a fost. In urma unei certuri cu fostul, ne-am despartit. Au urmat convorbiri lungi, iesiri in oras cu actualul, pana intr-o zi cand i-am recunoscut ca-l plac, si culmea, si el ma placea!

Inca suntem impreuna, aveam un an si cinci luni aproape.

| Brandusha16 a răspuns:

La mine e cam ciudata situatia.big grin.Pe scurt: Eu l.am cunoscut p net. d fapt mamarolling on the floor. da` s sp sh dc l.a cunoscut eabig grin. Eu il aveam d mult in lista da` pentru ca eu aveam alta relatie mai lunga cu X nu vb deloc cu el. pana cand in toamna anului 2010 am inceput liceul sh m.am despartit d X. eu cu ftele p afara, nu aveam habar c poate sa-mi fac mamaI don't want to see. mamik mea s.a dat drept mine, a vb cu el prima data (10.11.2010-p aceaasta data faceam un an sh 11 luni cu X ) sh mi.a aranjat intalnirea cu el. ziua urm (11.11.2010) m.am int cu el sh d cand ne.am int am ramas impreuna :X:X
El statea l camin, dar la o luna sau 2 el s.a mutat la mine blushing. sh sa tin cont ca el nu e ortodox, iar mama lui isi doreste pentru el o fata din aceeasi religie cu ea straight face. Trecem sh peste asta. Si p 11 iunie facem 7 luni love struck

| ionyionelutza a răspuns:

Pai pe actualul meu prieten l-am cunoscut la baie. dica la garla.am plecat de acolo si cand am ajuns in sat am inceput sa ne tachinam si pana seara am devenit iubiti mii imi plc de el dar iubeam p alcnv asa ca dupa 5 zile am hot sa ii zc ca sa nu il fac sa suf pentru ca el ma iubea apoi el sa combi cu cea mai buna pr a mea iar eu i-am impacat de multe ori pana intr-o zi cand mi-a zis ca de fapt p mine ma iubeste iar eu imi dadusem seama ca il iubesc asa ca am hot sa fim imp si iatane ca dupa jumate de am desp suntem imp nu avem mult avem doar 1 luna da ne iubim ff mool.in acest sf de saptamana el vine sa o cun p mama si eu o sa o cun p a lui si precizez ca am 15 ani jumate si el 17

| JusTxMe a răspuns:

Din intamplare.afara.la fotballaughing.2 ani, fara despartiri 1 an jumate.o fost fff dificil pentru ca am avut destule probleme dar iatane impreuna...iar...incahee hee

| Struuumf a răspuns:

Pai de fapt ne-am vazut la balul bobocilor prima data, doar ne uitam unu la altu " fara sa ne dam seama", apoi dupa 2-3 zile a facut rost de id-u meu, pe care de asemenea il cautam si eu pe al lui, incercam sa fac rost, si am vorbit asa pe mess cam o saptamana si ceva, mi-a cerut numarul de telefon si vorbeam noi ce vorbeam, dar fara sa ne dam seama chiar aveam ce vorbi. nu ziceam ca nu ne-am mai fost vazut vreodata, dupa la majoratul varului meu, am aflat ca ei se cunosc, si acolo de abia ne-am intalnit noi face 2 face, si de atunci suntem impreuna. avem 7 luni in 6 iunie!:*

| liviu18_3718 a răspuns:

La mine e poveste lunga big grin. de zilele orasului am cunoscuta acum 2 ani prin intermediul unui prieten! Dar ne-am despartit/impacat de cateva ori. dar au fost muuulte momente frumoase.si inca suntem impreuna. aproape 2 ani avem