| ramonika125 a întrebat:

imi puteti spune ce le place barbatilor cel mai mult, si ce si-ar dorii de la persoana iubita?

Răspuns Câştigător
| bogdan72 a răspuns:

Ce mi-as dori? Pai sa imi petrec clipele vietii mele alaturi de ea... Sa facem toate nebunelile posibile, sa alergam noaptea prin ploaie, sa stam treji sa ne uitam la stele (am si eu visurile mele ciudate laughing ). Bine si mai mult ca sigur orice barbat vrea sa aiba parte de partidele vietii lui in pat (sex oral, fantezii, role-playing, tipete de placere).
Cam asta ar fi... (la prima parte e cel putin pentru mine, sunt convins ca nu pentru toti-toti, poate chiar nici pentru majoritatea - depinde de fire).

6 răspunsuri:
| NONAMEONe a răspuns:

Astia mint! dar nu recunosc! un cur misto! si niste tate si mai misto! daca nu le ai e destul sa fi placutawinking!

| anonima3389 a răspuns:

Sunt fata., dar cred ca le place o fata deschisa, evident sa arate si bine, draguta si cel mai importanat sa-i inteleaga, sa nu fie cicalitaore.

| guydo a răspuns:

Vai daca as avea ocazia as putea scrie un roman despre adolescentele din ziua de azi care se cred mai speciale ca flirteaza cu baieti mai mari decat ele cu vreo 5-6 ani de fapt treaba asta este ceva de rusine nu de lauda pentru ca un baiat normal si-ar cauata o fata de varsta lui nu cu 5-6 ani mai mici pentru ca alea sunt usor de fraierit iar cele de varsta lui sunt o adevarata provocare deci nu fiti fraiere si nu va indoitzi la baieti mai mari cu 5 ani pentru ca vor doar patul, sa se joace cu voi, profita, sau te schimba pe o cale cam rea si voi nici nu va dati seama pare atat de real ca WoW si la final sunteti uimite ca de fapt cum era si suferiti cu lunile, in rest o fata trebuie sa aiba o personalitate puternica sa stie ce vrea sa fie stabila pe picioarele ei sa nu fie lenesa sau sa se laude ca ei maicasa trebuie sa i faca un sandwich ca ea nu-i instare mai trebuie sa fie si manierata sa faca diferenta dintre o petrecere nebuna la prietenu acasa unde este sex, drog si etc si intre o petrecere mai culturata sa fie buna la amandouawinking sa fie buna si in pat sa nu-i fie scarba de sexul oral sa nu exagereze cu pupicile pe mess si cu limbajul ciudat gen: frumi, besk pupy si etc. in rest depinde de caltitatzile talentele ei si lucrurile in comun cu baiatul respectiv

| ramonika125 explică (pentru guydo):

Sunt cu prietenul meu de aproape un an si el e cu 10 ani mai mare ca mine, dar nu mi-a cerut niciodata sa ma culc cu el.ce ar trebui sa cred?

| RADU_2486 a răspuns:

Buna..sincer eu as vrea sa fie sincera cu mine sa fie deschisa sa arate bine (placerea oricarui barbat) sa nu fie geloasa sa facem cele mai traznite lucruri...si cam atat

| AnonimPlayer a răspuns:

Uite sun barbat si pe mine o femeie trebuie sami fie fidela buna la suflet sa fim pe aceeasi lungime de unde si sa fie si buna la pat