| DraguTzaElla a întrebat:

Imi puteti spune cum sa-l uit? Acum 8 luni m-am despartit de iubitul meu (a fost primul meu iubit) cu care am stat 10 luni, l-am iubit enorm si inca il iubesc si in prezent, am mai fost si cu alti baieti de atnci cu speranta ca il voi uita, dar din pacate nu e asa.Acum el este cu cea mai buna prietena a mea de 3 luni. I-am lasat sa fie impreuna si ei nu i-am zis ca inca il mai iubesc, dar daca i-as spune asta s-ar supara pe mine, caci ne-am mai certat odata asta vara.Eu vreau sa-l uit dar nu pot.sad. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| angels0nina a răspuns:

Ar trebui sa-l faci sa-si dea seama ca te iubeste fa ce ii place lui la tine.Fal sa-si dea seama ca a pierdut o comoara fal sa sufere ca sa-si dea seama ca te iubeste.Atunci daca vei vrea va veti impaca nu-l lasa sa creada ca esti slaba fii puternica.Mult succes!

6 răspunsuri:
| 4n0n1m a răspuns:

Ar trebui sa ii zici. Tu ar trebui sa fi suparata pe ea pentru ca s-a combinat cu fostul tau iubit. Eu zic ca nu o poti numii "prietena". Iar cel mai bun sfat pe care ti-l pot da e sa iti gasesti un amic cu care sa iesi afara.unu care iti este simpatic si poate in timp vei ajunge sa fii cu el. Ai sa vezi ca o sa te gandesti din ce in ce mai putin la fostul tau iubit

| AnDrE_5929 a răspuns:

Stiu cum e incearca sa iti gasesti pe alt cineva

| foxi a răspuns:

Rulezi programul uitare, sau cu ccleaner!

| Frogie a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa-l uiti. Faptul ca s-a cuplat cu "cea mai buna prietena" a ta ar trebui sa te faca sa deschizi ochii.

| VadTot a răspuns:

Mi ar Placea sa te ajut sa l uiti pe cel care te a facut atit de mmult sa suferi Esti atit de frumoasa incit nu meriti sa suferi! te pup!

| RxTx a răspuns:

Sex