| ofataoarecare a întrebat:

Imi puteti spune, dupa parerea vostra, dc am asa o mare slabiciune fata de fostul prieten? Dc? funda.Multumesc!kiss

6 răspunsuri:
| katy a răspuns:

E ceva de moment, incearca sa te gandesti la partile lui negative si o sa-ti treaca daca nu reusesti vei da de un baiat mai bun si atunci nu o sa mai ai nici o slabiciune pentru fostul

| missbee a răspuns:

Pentru că probabil ați petrecut multe momente frumoase, importante, împreună, lucruri care nu se șterg cu buretele de pe o zi pe alta. E normal.
Remediul? Caută pe cineva mai bun, care să-ți ocupe locul gol pe care fostul l-a lăsat. Dacă vă mai învârtiți în același cerc de prieteni, evită-l cât poți de mult. Ochii care nu se văd, se uită, pe verificate.
Altceva... nu încerca să uiți ce ai trăit cu el și a fost frumos, sau să îi găsești acum toate defectele. E păcat, păstrează-l în memorie așa cum a fost... și cu bune și cu rele.
Baftă!

| simiiii a răspuns:

Bunakiss! Pt ca tu inca tii la el, si nu ti-ai revenit dupa despartire, inca n-ai trecut peste asta. Ati fost impreuna o vreme, v-ati iubit mult etc. Insa apoi v-ati despartit si ati decis sa va continuati drumurile separat. Si totusi, atractia EX-ului este prezenta in ciuda oricarei ratiuni... e foarte naspa si majoritatea fetelor trec prin asta. Stii cum e aia " fa-l sa te implore sa-l primesti inapoi " asta ai vrea tu sa se intample acum. Esti singura, bucura-te de timpul tau liber. Iesi cu prietenele tale! Gaseste-ti un nou hobby! Fii indrazneata! Vorbeste si cu alti baieti – cine stie? Distreaza-te si fara el. Ex-ul tau isi va da seama ca tu chiar te simti bine si ca nu doar te prefaci. Oricum incearca sa vorbesti cu el si sa clarificati totul, poate o sa ma impacati de ce nusmug? kiss Sper ca te-am ajutat. Te puupkiss

| simiiii a răspuns:

Va*

| BeYourOwnMaster a răspuns:

Pai cred ca e normal.Ai tinut la el foarte mult si de asta inca il consideri o parte importanta a vietii tale.E normal sa nu te poti desprinde atat de usor de amintirea lui pentru ca in sufletul tau atunci cand ati fost impreuna a fost un moment important pentru tine si nu il poti uita asa de usor.Slabiciunea este un semn concret al iubirii,uneori slabiciunea pentru o persoana nu este benefica,dar dupa parerea mea nu este ceva ciudat, iesit din comun. Poate ca in timp vei cunoaste alti baieti si te vei indragosti iar, insa din moment ce ai avut sentimente puternice pentru baiatul acesta care au dus la slbiciune nu o sa uiti prea usor momentele petrecute cu el. Sper ca te-am ajutat.:*:*:*

| wild_5755 a răspuns:

Poate ca inca mai ai sentimente pentru el ...sau poate doar nu poti rezista privirii luibatting eyelasheshee hee