Buna!
Ai putea sa copiezi ceva desene de pe net (daca esti bun la desenat) sau se la scoti la imprimanta si sa le vinzi la colegii cu 50 bani sau 1 leu. Eu asa am facut in clasa a 4 a si pot spune ca a mers ''afacerea''. Daca ai un magazin prin jurul scolii si colegii taii vor sa-si cumpere ceva poti sa le spui ca mergi tu sa le cumperi dar sa-ti dea 1 leu bacsis (stiu ca e putin dar se aduna). Incearca sa gasesti lucruri la care esti bun (cum ar fi faza cu desenele, sau poate sa faci bratari sau orice altceva) si poate faci bani. Sau daca sora/fratele/prietenii iti ceri bani in prumut poti sa spui ca le dai dar sa-ti dea inapoi dublu. Ai mai putea sa joci carti (sau remi, sah, table etc.) cu prietenii tai pe bani si daca castigi bravo tie, daca nu...naspa dar asa am castigat eu 3 milione (sau 300 lei in bani noi). Dupaia ar mai fi clasica metoda sa cauti maruntis printre canapele sau sa le ceri la parinti/bunici/unchi/frati/surori/verisori/verisoare.
Sper sa te ajute macar una dintre ideile mele.
Mult noroc!
LoL!
Daca ai parinti ca ai mei, te vei descurca usor!
Pai eu cand merg in Germania la ai mei, le spun: "Spal vasele si imi dai X euro, Y centi ok? ", iar ei sunt de acord. 50 centi pentru nu stiu ce, bla bla. Fac curat imi dati X euro ok? Repet la pian o ora, o ora jumate imi dati 30 euro, ok? Fac aia imi dati X euro, Y centi etc. Si mai este o smecherie la mine. Eu de felul meu sunt baietoasa, si putin obraznica, joc fotball, stau vara p'afara cu baietii (si cateva prietene foarte bune) si joc cu ei/ele fotball de toate. Si cand merg la ai mei le zic: " Daca o sa fiu cuminte imi dati X euro? ". Si ambii zic da.
Asa fac eu banii cand merg la a mei in Germania.
Cand stau in Romania cu bunicii...
Neh`, n'am cum sa fac bani!
Ei bine poti sa incerci, daca ai niste parinti glumeti si uneori in mintea ta ca sa te faca sa te simti bine!
sper ca te-am ajutat!
pup!
bye!
Pai nu poti. poti sa te angajezi la ceva poate cu ceva noroc la 16 ani.
la 13 ani traiesti pe baniiparintilor sau daca chiar vrei numai ai tai ceri la bunici, unchi s.a.m.d.
Eu stiu ca la 14 ani am prieteni care s`au angajat la o fabrica de cartoane pe timp de vacanta
Buna.
Pai.poti sa plimbi catelul vecinilor.
Sa te oferi baby sitter cateva ore unor vecini care au un copil mai mic.
Sau.sa vinzi fluturasi pe strada.
Multa bafta.
Păăi. Eu am 14 ani şi, la fel ca tine, vroiam să am banii mei.
Mi-am cumpărat materiale de pe net şi am început să fac handmade-uri pe care le-am vândut.
Sauu. încearcă să economiseşti şi să strângi alocaţia.
Succes! Fundă?
Http://my-friendly-place.blogspot.com/p/welcome-to-get-money.html...citeste asta poate te intereseaza.
Poti face o chiestie cu parinti tai il aluti la treba si ei iti dau recompeza niste banii
anonim_4396 întreabă: