| teiubescsiastae a întrebat:

imi puteti spune si mie cum pot sa il fac gelos pe fostul meu prieten? dau funda. promit :*

Răspuns Câştigător
| MRNoName112 a răspuns:

Hmm...il poti ruga pe un prieten sa iti faca avansuri in fata lui cea mai buna metoda

13 răspunsuri:
| doc69 a răspuns:

Daca e fostul de ce te mai agiti? vezi-ti de drum in viata razbunarea iti ocupa mintea aiurea si nu te face sa te simti mai bine iar gelozia este o boala urata nu ti-as dori sa ii simti coltii sau urmarile

| On3St4r a răspuns:

Ce întrebare...Cu un altul evident.

| goejoy a răspuns:

Poti s-o su*i in fata liceului de la toti

| neutrino a răspuns:

El nu are prieteni draguti?

| Oana92 a răspuns:

Eu iti sugerez doar sa fi fericita! Va fi suficient de gelos atunci...

| irrumator30 a răspuns:

Iesi cu baieti in locuri pe care stii le frecventeaza el.

| july00 a răspuns:

De ce sa il faci gelos?raised eyebrows
Ca nu vad rostul..lasa'i pe altii in pace, si ai grija de tine, si de viata tawinking

| shadow222 a răspuns (pentru july00):

Apar tot mai multi prosti nu?laughing

| SuntMaleficMuhahahaha a răspuns:

Flirtezi cu prietenii lui sau il tratezi cu indiferenta(asta merge intotdeauna)!

| Xulescuu a răspuns:

Die Bitch happy

| andreistr a răspuns:

Poti sa vorbesti cu alti baieti razi glumesti cu alti baieti :::: iesi cu altul;;;;; megi intr-un oras cunoscut;;;;; iti faci mai multi prieteni ::::: mergi cu prieteni tai si nul inviti @_@

| justme1995 a răspuns:

Nu fata mea, nu e rezolvare. Tu vrei sa il faci gelos, ok, sa inteleg ca el a facut ceva gresit, si v'ati despartit. si acu vrei sa il faci si pe el sa sufere, nu? oricum, fii sigura ca nu il afecteaza nimic, daca a facut ceva gresit, fiind lucid, inseamna ca s-a plictisit de monotonia din relatia voastra, daca il vrei iar langa tine, incearca sa vorbesti cu el, si ii faci si tu ce si-a dorit, incercati sa discutati despre ce isi doreste celalalt, si asa rezolvati problemele

| Nanemernik_Ada_1994 a răspuns:

Poti iesi cu altcineva si sa ii arati ca esti fericita si fara el. Dar din ce cauza vrei sa-l faci gelos?