Buna Chocolathe Trebuie sa stii ca abdomenele cele mai eficiente se fac cu spatele f. drept,cu mainile la ceafa,in cea mai corecta pozitie,si sa nu duci abdomenul pana la capat,ci doar sa ridici usor spatele(asa se efectueaza cel mai dificil abdomenele).Ele ar cam trebui facute dimineata,dar daca nu ai timp,e mai bine seara decat deloc, dar sfatul meu ar fi sa faci jogging dimineata, cel putin 15 minute si seara abdomene, exercitii pentru picioare, etc.(Joggingul este perfect pentru o silueta de invidiat impreuna cu o alimentatie potrivita) Succes
Facind abdomen nu vei slabi... am incrcat, a trecut mai mult de o luna si eu aveam aceeasi greutate... doar mi-am facut pernute la burtica. 50
Abdomenele le faci in fiecare zi si nu le faci toate de odata.Ce vreau sa spun este ca incepi cu serii a cate 10-25 pentru inceput cu pauze de 5-20 de secunde intre serii. Daca faci pauze mai mari nu o sa realizezi nimic. Dupa ce faci astfel de serii de 2-3 pe zi si in fiecare zi mai adaugi cate 10-15 abdomene la serii o sa ai rezultate.Si nu te pune din prima sa faci 100-200 ca o sa faci daca nu ai mai facut de mult febra musculara.
Catalintoader2 întreabă: