Tu ai fost prima persoana care m-a invatat ca viata nu e ca un platou de filmari. Nu poti spune "stop" sau "cut" de fiecare data cand vrei si sa reiei momentul. Nu poti face pauze de tigare intre scenta 1 si scena 2. Nu te poti arunca de pe bloc cu pretextul ca vrei sa vezi cum e sa zbori si sa aterizezi in picioare mai viu ca niciodata.
Si pentru asta, te iubesc.
O doamna adevarata este una care poate fac e ca un barbat sa se comporte ca un gentleman. O asemenea persoana esti tu pentru mine.
Cand treci printr-o perioada proasta, adu-ti aminte ca exista Cineva in cer care te iubeste si are grija de tine si cineva pe pamant caruia ii pasa de tine - eu sunt acela.
Alfabetul incepe cu ABC. Numerele incep cu 123. Muzica incepe cu do-re-mi. Si prietenia incepe cu tine si cu mine.
Intre noi exista un ocean. Padurile si muntii ne despart. Nu sunt superman, dar da-mi o secunda si voi zbura peste mari si tari pentru a-ti trimite dragostea mea. Ai primit-o?
Daca din toata istoria as putea alege un moment care sa il pot pastra stralucitor si plin de viata, din toate zilele vietii mele as allege momentul cand te-am cunoscut.
As vrea sa fiu o lacrima in ochiul tau, pentru a putea aluneca pe obrazul tau si a ajunge pe buzele tale, dar nu as vrea ca tu sa fii o lacrima pe obrazul meu pentru ca te-as pierde ori de cate ori as plange...
mai poti gasi mai multe pe : http://dindragoste.unica.ro/mesaje-de-dragoste.php
Alfabetul incepe cu ABC. Numerele incep cu 123. Muzica incepe cu do-re-mi. Si prietenia incepe cu tine si cu mine.
Intre noi exista un ocean. Padurile si muntii ne despart. Nu sunt superman, dar da-mi o secunda si voi zbura peste mari si tari pentru a-ti trimite dragostea mea. Ai primit-o?
Daca din toata istoria as putea alege un moment care sa il pot pastra stralucitor si plin de viata, din toate zilele vietii mele as allege momentul cand te-am cunoscut.
As vrea sa fiu o lacrima in ochiul tau, pentru a putea aluneca pe obrazul tau si a ajunge pe buzele tale, dar nu as vrea ca tu sa fii o lacrima pe obrazul meu pentru ca te-as pierde ori de cate ori as plange...
daniela2013 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
helpu întreabă:
George0197 întreabă: