| Anonimfit a întrebat:

Bună, îmi tremură mâinile în preajma unui băiat. Mereu când stă în preajma mea și când se uită fix la mine sau insistent mi se întâmplă asta. Oare și-a dat seama? Ajutor cum să scap de chestia asta

Răspuns Câştigător
| OneReason a răspuns:

În momentele în care te simți copleșită de emoții sau daca e vorba de anxietate, încearcă să te concentrezi pe respirație și să faci exerciți de relaxare pentru a-ți calma sistemul nervos. Inspiră adânc și expiră încet de câteva ori pentru a-ți regla ritmul cardiac și a-ți calma mintea.
Înțelege că este normal să simți emoții puternice în prezența cuiva ( persoana de sex opus)
Dacă simți că relația cu acest băiat devine mai apropiată și te simți confortabil, poți încerca să îi comunici deschis ceea ce simți despre emoțiile pe care le ai, poate ajuta la reducerea anxietății și la stabilirea unei conexiuni mai profunde.
Lucrează la încrederea în sine și la dezvoltarea abilităților sociale prin practică și prin punerea în aplicare a tehnici de gestionare a anxietății în situații sociale. Poți să te antrenezi să comunici și să interacționezi cu oamenii într-un mediu sigur și să-ți dezvolți abilitățile sociale în timp.

5 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Nu poti sa scapi de acest tremurat decat daca scapi de emotivitate, pe fond stres ai aceasta forma de "anxietate"
daca inveti sa ti-o controlezi va disparea
ce trebuie sa faci, este sa te expui mai mult timp in a socializa cu ceilalti baieti, cand vei intelege ca nu esti in niciun pericol si vei scapa de emotivitate va disparea si tremuratul mainilor
esti mica de ani probabil si de aceea patesti acum asta!

| Miruna333 a răspuns:

Exercitii respiratie
Incearca sa vorbesti cu tine in gand, totul este ok, nu ai de ce sa fii ingrijorata, nu ai de ce sa te temi, esti in siguranta
Deschide gura si pronunta litera R,, AR'' si vei casca, te ajuta la oxigenarea creierului, relaxarea musculara si eliberarea tensiunii

| Cosmin3412 a răspuns:

Ce să-și dea seama? Ca ai parchinson?

| Markos1111 a răspuns:

Cum spune multa lume pe aici. Respira, ai încredere in tine si o sa fie bine. Totul vine de la creier si de la ce gândim

| Dinfamilie a răspuns:

Te ajut eu diar trebuie sa stai cu un necunoscut de vorba