Buna!
Imi pare rau ca ai fost al meu de mult te-am scos din gandul meu /Ma doare cand nu m-ai crezut e prea tarziu tu m-ai pierdut/Imi pare rau ca am fost a ta inima ta nu ma merita /Plangeam dupa iubirea ta dar tu erai cu altcineva
Va veni o data vremea cand in urma vei privi… ai vrea sa reinvie toate bucurii si nebunii… dar trecutul se ascunde, nu mai vine NICIODATA numai amintirea spune ca… "Asa a fost o data!"
ai grija cum vorbesti ai grija ce cuvinte folosesti eu sunt una din fetele de care ti-a zis maikta sa te feresti nu sunt facuta din zahar sh dulceata ci din Angelli sh Gheata[=p~]
Inchide ochii... tacii! Atinge-ma si spune-mi ce iti doresti cu adevarat sa faci! :-x
Cu un cuvant trebuie sa ai curaj sa spui ''da am pe altcineva'' oricum el nu o sa faca altceva decat sa-ti dea cea mai stupida replica ''aha''.
Pentru cei care ma detesta...ma´m nascut sa fiu printesa ♥
• Am avut multe dorinte.Care nu s’au implinit! Am facut multe greseli! Dar pe toate le’am platit
intr-o lume alb si negru ...am tupeuu sa visez in culorii. :]]
• Cand ma privesti, ce regreti mai mult? sansele pe care le-ai avut sau lucrurile pe care le-ai pierdut?
[] Orice s`ar intampla el p mine` ma iubeste`[]. Eu sunt fetita lui. si fara mine`innebuneste` []
• Peste toate trecem cu capul Sus • Ne avem una pe alta si asta`i mai Presus •
Poate incerc prea mult sa ma amagesc ca te pot uita, dar si-acum simt pe buze. uneori... sarutarea ta!
0 sa am mereu acel ceva, ce ti-l doresti si nu-l mai are altcineva!; x
Vei CaUtA pRiViReA Mea In Fiecare Ea!
aDu-ti aMintE cand uN copil mIc tUh erAi/a fost prImA tAh iUbirE si`n brAtelE lUi trEmurAi/adU-ti aMintE cum piEleA ti-o mAngAia/cA mai tArzIu sa-ti rEprOseZe „nUh sunt prImA drAgOstE A tAh
Traiesc prin tine, de altceva nu`mi pasa Stii, nimic nu poate ca sa te inlocuiasca.` Avem vise impreuna care trebuie sa se implineasca!
O noapte de amor, în club sau în dormitor, nu ai fermecat-o tu, ea îți face un favor.
Desi trebuia sa aleg. Eu cred c-am ales corectt! Mi-am bagat ****'n vorbe si totul era perfect! Gresitt sau Negresitt Nu ma intOrc, Promitt! :*
♥ Sentimentul nu dispare ca vacanta de vara. Uneori e mai nociv ca fumul tras dintr-o tigara. :-X
♥→Uita-te atent, nu insistent…priveste dar nu atinge…te pot respinge…viseaza…doreste…oricum in realitate nu ma poti atinge!
zambeste priveste putin orice pahar pe jumatate g0l, e pe jumatate plin; x
sh ti`e dor ai fost imbatata de am0or,stiu nu ti`e usor!; x
nu uita a mea e replica ``pa``
Orice baiat care se respecta are langa el o bruneta •
1.Nu-s perfecta.dar de ce m-as schimba cand prietenii ma iubesc si-asa?
2.O sa-ti zambeasca pe strada chiar daca toti au uita'o. oameni obisnuiti.prieteni nimeni nu a apreciat'o!
3.Stii cum e vorba aia
Sa schimbi aeru`, sa mai schimbi si fraieru!
4.Nu baga in seama vorbe goale, priveste, eu sunt fata aia care te ïubeste
5.Nu ne pasa noua ce spune lumea! Lumea`i proasta si va fi intotdeauna!'
6.Dc privesti in trectul indepartat? cum poti sa miniti o fata care te-a respectat?
7.Dar roata s`a intors cum se intoarce mereu acum prt mine e simplu pentru tine`i mai greu.
8. Poti sa te pui in genunchi chiar acum. Chiar de incerci sa te scoti nu ai cum
9.Ne leaga`zambete` si`lacrimi` Ne Leaga`o prietenie`Fara Margini
10.Asta mica e mereu cu zambetul pe buze, nu se streseaza, nu prea o intereseaza ce urmeaza. •
12.• de obicei ii citesti rapid. pe cei care iti zambesc si de fapt nu te inghit. •
13.Scuza'ma daca sunt prea insistenta, Dar tu estica un drog si eu sunt dependenta
14.Vad ca vrei sa pleci si asta doare cel mai tare... Nu-mi permit sa pierd, singuratatea e o miza atat de mare!
15.Stiu ca e greu, dar sunt aici
Gata sa te ridic cand simti ca pici
16.°De azi arunc totul la gunoi numai vreau nimic nimic inapoi; x•
17.Nu exista rau sau persoana pe lumea asta care sa te faca sa uiti ce ai adorat candva
18.Da, sunt nebuna, am nebunii in cap, am 14 ani de experienta sa te fac!
19.Esti pe primul loc, niciodata sa nu uiti, Ca pentru tine am renuntat la multe si la multi!
20.din fum apar tu n`o sa ma vezi niciodata clar.
21.Ca m'a intarit "fata mergi inainte, o sa ai parte si de fapte, numai de cuvinte!"
22.There's always that one person, that will always have your heart.
• Dacă azi greşesc nu îneamnă ca mâine nu-mi pare rău!"
Sunt acolo unde imi este locul, Langa el! ¦"
"Si tot ce`i mai frumos in viata mea E doar din vina ta :X"
E felul tau de a fi, sa ma faci sa te iert mereu!
Nimeni nu poate sa ma acuze ca iti provoc zambetul pe buze
Nu conteaza distanta, cat conteaza ce simtim!
sper sa-ti placa~:*>
Eu am găsit statusuri pe
https://mstatusuri.cabanova.com/
Sper sa te ajute
Te ador sh te iubesc
Crede-ma ca nu glumesc
Thu esti tot ce imi doresc
Sh pe tine te iubesc
Pe cer privesc mii de stelute, tu te numeri printre ele si ti-o daruiesc pe a mea sa adurmi si tu cu ea sa-ti ghicesc gandul usor, care curge pe izvor, ce ma face fericita si ma face sa te iubesc!
-in alb si negru te-am visat sa fi tipul adevarat, dar tu mai ranit si acum ne-am despartit
1.Ca o floare este viata, cand ai cu cine s-o imparti si ca un spin de floare cand totii se despart
2.Luna este pe cer si tu esti un inger
3.Multii spun ca in soare, este viata arzatoare, dar am vazut in privirea ta ceva mai aprins decat am putea crede
4.Viata in culori eterne, privita printre stele
5.Invinge durerea, razi cat se poate, caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte
6.viata te doboara, ridicate si arata-i ca nu te intereseaza!
7. Timpul vindeca multe rani care inca dor
8.Fite,gesturi si tupeu asta e talentul meu.Sunt o diva smecherita, hai fa pasi si gura mica
9.Viata este ca o floare, se paleste si apoi moare.
10.Fii o fata ca oricare, va incerca sa te schimbe oare?
11.Nu te pune cu ea, vei pierde dragostea. -folosit
12. Uita-te bine la ea, poate intr-o zi n-o vei mai revedea.
13.Deschide ochii fraiere, ea te iubea! -folosit
14.Amintirea ta imi distruge viata.
15.Ea plange dar ochii tai nu o pot vedea. -folosit
16.Trezeste-te, ea nu te mai vrea, are pe altcineva. -folosit
17. Vrei sa te pui cu cineva? Incearca sa te pui cu ea! -folosit
18.Refuz, rezist, sunt anti-basist! Moarte comunistilor!
~Funda~
HappynewCenusa întreabă: