anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

in 16aprilie am avut primul contact sexual cu prietenul meu, nu ne-am protejat (eram mult mai linistita acum daca o faceam ) eu fiind virgina si el la fel, mai mult mimam pentru ca era greu sa intre, si durea foarte tare la mine, am avut mai multe incercari asa dar niciodata nu a finalizat(adica sa intre tot) de ejaculat a facut-o afara (si cam greu ) adica dupa mult timp ca nu putea.

As putea fi insarcinata?

Imi pare rau daca nu m-am exprimat bine (macar sa intelegeti).

4 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Deoarece intre data inceperii ultimei menstruatii care a fost in 25 martie si data intretinerii sexului din data de 16 aprilie este o perioada de 22 de zile inseamna ca incercarea de dezvirginare a avut loc mult dupa perioada fertila 4-11aprilie, adica in ultima saptamana a ciclului menstrual (daca acesta este regulata si de 28 de zile asa cum precizezi). Este stabilit atat stiintific cat si medical ca in ultimele 6-7 zile de dinaintea menstruatiei atat teoretic dar si practic (in proportie de 99%), formarea unei sarcini este IMPOSIBILA chiar si in cazul in care ajunge sperma in vagin. In concluzie nu poti fi insarcinata dar spre stiinta voastra trebuie sa va spun ca dezvirginarea intotdeauna trebuie sa se faca cu folosirea prezervativului din 2 motive si anume; 1. ) previne o sarcina si 2.) se reduce foarte mult durerea resimtita de fata in unele cazuri chiar la un sfert fata de durerea la care ai fost supusa. Sanatate

| mihai69 a răspuns:

Slabe speranțe. Dar nimic nu e imposibil. Nici măcar o infecție pentru că nu ați folosit prezervativul.

| Faranume1111 a răspuns:

Da sunt sanse cu un barbat virgin, un barbat care nu este virgin si a avut mai multe relatii sexuale este mai priceput ca unul virgin, desii din greseaala se poate intampla, daca ai noroc si el a fost stapan pe situatie nu esti insarcinata, ai putea sa faci un test de sarcina dupa 10 zile sa fii sigura.

| ania a răspuns:

Șansele sunt foarte mici dar ar fi mai bine să nu mai faceți sex până după ce văcăsătoriți, așa a plănuit Dumnzeu relațiile sexuale ale creaturilor lui, nu stesul permanent al posibilității unei sarcini sau al bololor venerice.