Esti ok, dupa ciclu ia tratamenul de la doctor si vezi cum esti luna urmatoare.
Da avusesem cu o saptamana inainte dureri mari de stomac si burta si au zis ca nu am nimic adica nu mi-au gasit nimic iar durerile cum au inceput au disparut. Infectii urinare sau altele nu mi-au gasit.Astazi am luat prima pastila de yasmin.dar nu inteleg de ce de 2 luni am ciclu mai redus cantitativ.cei drept azi e prima zi a curs putin mai mult apoi pe la ora 13:30 s-a oprit curgea doar cand mergeam la baie.(scuza-mi exprimarea) acum curge foarte putin e rosu inchis cu mici chegulete visinii.(si am dureri ca de obicei) Ginecologul nu prea mi-a dat detalii a zis simplu ca am un chist pe ovarul drept si sa iau ac . oare de la chist mi s-a dereglat asa menstruatia?(am citit pe net ca de la chisturi se mareste cantitatea menstruatiei nu scade) acum..nu mai stiu ce sa cred..sunt mereu balonata si simt cateodata ca ma inteapa in ovare cand in unul..cand in celalalt( nu foarte tare si tine cateva secunde).
Bună!
DA, dereglările/intermitenţele respective pot fi din cauza chistului!
Trebuia să ÎNCEPI tratamentul cu prima pastilă de Yasmin din PRIMA zi de menstruaţie!
Toate cele bune.
Multumesc mult Asa am sa fac!
Cu plăcere!
O zi frumoasă şi multă sănătate.
Merci dar nu stiu daca sunt racita..nu urinez foarte frecvent si nici nu ma ustura..doar ma doare burta, ca la menstruatie
Acuma ma doare ca sunt la menstruatie de obicei nu doare doar ma inteapa uneori in ovare..si am mereu burta umflata mai ales spre seara
Da esti racita asa mai pateam si eu.