Am facut sex cu fereastra deschisa.da tot cu o femeie e mai bine.am incercat cu capra, de taiat lemne.da am fost vazut si atentionat, ca e pericol de viol forestier.un sex oral cu o gura, de canalizare.larga rau.parca intra trenul in tunel.cel mai ciudat loc? la subtiori, si ea sa dea din mana ca trenul, si in nari.bafta,si nu te complica prea mult.sexul e frumos normal, intr-un cadru romantic, cu dragoste, siguranta si incredere.succes.celelalte sant doar porcarii animalice.
Cel mai des acasa la iubitul meu in pat si pe birou...iar cel mai ciudat loc in gradina intre rosii si in baie intr-un avion privat in timp ce mergeam in vacanta eram doar noi 2)
Daca tu esti cea din poza m-as risca si eu intr-un avion )
Sunt eu in poza nu e fake.
Auu mama iti zisai m-as risca intr-un avion cu tine
Hahahahahahaha nu prea cred ca ai avea ocazia...
Da ce avuti sunteti draga... avion privat doar pentru voi 2..hmmm
Avionul era inchiriat...in fine ne-a venit cheful si am mers in baia avionului...pana la destinatie am avut 2 meciuri) oricum muream de plictiseala pentru ca aveam 9 ore de zbor
Fain.fain...9 ore cu avion inchiriat..ati trecut oceeanul cu siguranta..cam scumpa distracta. oare cat o fii costat..mmm
Mda am trecut oceanul atlantic...trebuia sa ne ia doar 7 ore dar avionul a avut intarziere 2 ore, in fine cand am ajuns in Santo Domingo era o caldura insuportabila si noi cu haine groase de toamna )
Ti-am lasat id pe privat vorbim pe mess daca vrei
Cel mai des în dormitor.
Cele mai ciudate în natură, pe balcon, la o nuntă, în mașină, în cort.
Cel mai des este patul, si cel mai ciudat in supermarket sau in scoala
Cel mai des cred ca in pat
Locuri ciudate: Plaja, padure, cabina de proba. Urmeaza avion
RockPassion94 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Mutubal întreabă: