Eu cred ca e vina ta, baiatul te-a placut mult de-a stat dupa fundul tau 1 an de zile, nu cred ca daca voia sa faca sex cu tine se mai tinea atata de tine! Acum el s-a saturat, a inteles in sfarsit ca nu il placi, mai ales dupa faza cu sexul, sexul e chiar normal! Eu zic sa il suni si sa va impacati, sa ii faci o surpriza, poate o partida de sex, ar cam merita.
Il adaugi pe mess, te prezinti spunandu-i cine esti si de acolo il lasi pe el sa traga concluziile. Poate ca nici nu te intreaba de ce l-ai adaugat. Daca te intreaba, exista solutii. Daca ii spui de exemplu ca ai facut schimb de lista cu cineva si l-ai adaugat pentru ca ti s-a parut amuzant, ba mai mult mamele voastre se cunosc, e foarte ok... Obiectivul tau ar trebui sa fie pentru inceput cunoasterea lui mai bine, poate si o iesire, chiar si marturisirea ta DACA el pare foarte apropiat!
Du-te cu maica-ta la o cafea cu el.
Baga-te în seama spunandu-i că se cunosc părintîi, şi că ar fi frumos să ieşiţi odată. Mai distragei atenţia prin ore, zambeste-i mereu. O să îşi dea el seama repede.
Cel mai bine e sa te duci la el intr o zi si sa i spui k il placi si k ai vrea sa iesiti si cu asta ai facut tot ce trebuie! fii directa!