| ioanaa25 a întrebat:

Buna in clasa a 10 m-am mutat la un liceu mai bun coincidenta a facut ca am picat in clasa cu un baiata a carui mama este foarte buna prietena cu mama, Cand am inceput anul eu aveam prieten si s-a aflat repede prin clasa pentru ca venea sa ma ia de la liceu mai mereu, dar acun ne-am despartit si a inceput sa imi placa de baiatul ala si nu prea am vorbut eu cine stie ce cu el, nu stiu cum sa ma bag in seama cu el? ce sa il intreb? cum pot sa vad daca m-ar placea? Ajutor!

4 răspunsuri:
| Scarlettt a răspuns:

Eu cred ca e vina ta, baiatul te-a placut mult de-a stat dupa fundul tau 1 an de zile, nu cred ca daca voia sa faca sex cu tine se mai tinea atata de tine! Acum el s-a saturat, a inteles in sfarsit ca nu il placi, mai ales dupa faza cu sexul, sexul e chiar normal! Eu zic sa il suni si sa va impacati, sa ii faci o surpriza, poate o partida de sex, ar cam merita.

| Lawliet14 a răspuns:

Il adaugi pe mess, te prezinti spunandu-i cine esti si de acolo il lasi pe el sa traga concluziile. Poate ca nici nu te intreaba de ce l-ai adaugat. Daca te intreaba, exista solutii. Daca ii spui de exemplu ca ai facut schimb de lista cu cineva si l-ai adaugat pentru ca ti s-a parut amuzant, ba mai mult mamele voastre se cunosc, e foarte ok... Obiectivul tau ar trebui sa fie pentru inceput cunoasterea lui mai bine, poate si o iesire, chiar si marturisirea ta DACA el pare foarte apropiat!

| Skynox a răspuns:

Du-te cu maica-ta la o cafea cu el.
Baga-te în seama spunandu-i că se cunosc părintîi, şi că ar fi frumos să ieşiţi odată. Mai distragei atenţia prin ore, zambeste-i mereu. O să îşi dea el seama repede.

| Armin76 a răspuns:

Cel mai bine e sa te duci la el intr o zi si sa i spui k il placi si k ai vrea sa iesiti si cu asta ai facut tot ce trebuie! fii directa!