| Oana04 a întrebat:

In clasa este un baiat de care-mi place si sunt convinsa ca si la el ii place de mine,doar ca nu prea vorbim. Sau daca vorbim e ceva de genul `scuze`. Deci ati inteles ca e cam seaca conversatia dintre noi. Dar ce ma deranjeaza cel mai tare este ca vorbeste cu toate fetele din clasa. Astazi s-a uitat la mine doar ca nu a zambit se uita cam serios si in acelasi timp suparat.Mi-e frica ca nu-i mai place de mine. O verisoara mi-a spus sa intru eu in vorba cu el numai ca eu sunt cam timida si nu stiu ce sa-i spun, desi nu-mi place cand vad ca alte fete tot sar catre el si se dau la el si se inteleg foarte bine. Va rog sa ma ajutati cu ce sa-i spun si cum sa-mi dau seama dupa fata sau chestii din astea daca ma place sau place pe altcineva.
Mersi anticipat.happy
Funda celui mai folositor raspuns.:*

2 răspunsuri:
| Nicux1 a răspuns:

Nu iti poti da seama dupa fata, ci dupa atitudine.Aici nu este vorba de ghicit in stele, ci de starnit interes sau atractie. Teoretic barbatul se atrage mai usor decat femeia, dar practic...trebuie sa ai ceva in plus fata de celelalte.(la un razboi cu tancuri nu te poti duce cu un pistol).Tu vrei sa stii daca te place? Te asigur ca nu te place. Daca vrei sa ii starnesti atractie trebuie sa intri in vorba cu el.

| DenisBoss92 a răspuns:

Eu zic sa il intrebi daca te place ca sa nu suferi mult. Ar fi cea mai simpla cale.