anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In clasa la mine sunt 5 baieti si restul fete. Vreau sa va spun ca acei baieti sunt destul de draguti (toti) insa mie imi place mai mult de unu. Nu stiu daca si lui ii place de mine, nu stiu ce sa cred. Inca de la inceputul anului trei dintre ei fac misto de mine adica ar da de inteles ca le place de mine dar poate chiar fac misto. Unul dintre ei mi-a trimis o foaie cu o inimioara, altul ma pupa ca sa zic asa dar de la distanta daca intelegeti laughing unu mai zicea ca se pierde in ochii mei si tot asa dar in acelasi timp radeau si alte fete mai rautacioase din clasa de la mine radeau si ele.Nu stiu ce sa cred. Imi zic ca am ochii frumosi etc. O data mi-a spus sa ma dezbrac laughing dar radeau (eu sunt genu' de fata mai timida). Baiatul de care imi place mie s-a uitat o data la mine de aproape.Are niste ochi superbi(verzi) si el s-a uitat la mine si parca a incremenit laughing (eu am ochii albastri) si dupa aia nu a mai spus nimic. dar stiu ca mai vorbea despre mine cu inca 2 fete si se uita l mine si radeau crying mai imi zice ca merge sa ma conduca acasa cand plecam de l sc. Eu nu stiu ce sa cred. oare face asa ca ma place sau pur si simplu face misto de mine? Dar cand s-a uitat in ochii mei mi s-a parut asa de adorabil laughing si parca eu l-am "hipnotizat" nu stiu cum sa zic.S-a uitat fix la mine fara sa zica nimic si dupa ceva timp am intors eu privirea happy. Poate ma ia l misto cu colegele mele. sad.Mai ales ca una dintre ele ma barfeste mereu in fata tuturor si aud si eu si ma simt super aiurea. O data chair am inceput sa plang din cauza ei la scoala crying. Cand am avut ora de ed fizica trebuia sa alergam cate doi iar baiatul ala o intreaba pe fata aia daca alearga cu mine si ea a spus " te-ai gandit cam mult? Ti-ai gasit si pe cine" a spus colega, ceva in genul. Voi ce credeti, ma place sau nu?

5 răspunsuri:
| Noreasontosimle a răspuns:

Parerea mea e ca nu te place niciunulbig grin Din spusele tale asta reiese. Oriqm nu e o idee buna sa ai prieten unul din colegioh go on Mai bine gaseste ti pe altcineva sa nu mai aiba ele ce sa comenteze. Si cand le vezi ca vorbesc si rad de tine. nu le mai da satisfactie sa plangi, fi indiferenta si fata de baieti la fel
Daca ei au vazut ca iti place de ei de asta fac misto. Nu le mai da atentie.

| yyyyy a răspuns (pentru Noreasontosimle):

Pai tocmai, nu au vazut ca imi place de ei. Nici nu ii bag in seama. Ei se baga in seama singuri dar eu nu prea le raspund.

| Noreasontosimle a răspuns (pentru yyyyy):

Hm, oricum sfatul meu este: Ramai indiferenta. Atunci cand un baiat te place, simti asta. Intelegi? adica nu te mai intrebi"oare ma place?" simti asta din priviri, din vorbe. Mai ai putina rabdare. Poate or sa se hotarasca, ca tot zici ca toti au ceva de zis la adresa tabig grin

| yyyyy a răspuns (pentru Noreasontosimle):

Cred ca ai dreptate.Mai degraba fac misto de mine. mersi de sfat.

| Edward1997 a răspuns:

Mai bine ne dai o poza cu tine, si iti zicem daca esti frumoasa sau nu, ca asa...