Sa fi chiar dezinteresata de el deoarece poate pentru el esti numai o disperata care il viseaza noaaptea.
gaseste altceva de facut ca nu este un sg baiat in clasa aia sau in scoala ta.
oricum baieti sunt destui
Pai nu stiu daca poti sa fii dezinteresata de el atata timp cat il placi .Si eu am fost cam in aceeasi situatie.Am placut un coleg de la mine din cls si nu stiam cum sa-i spun si pana l-a urma i-am spus direct:'Uite ce e.Te cam plac'. Stiu ca nu a fost cea mai buna solutie/idee dar spre surprinderea mea nu a reactionat asa cum m-am asteptat, adica in felul in care a reactionat cel de care vb tu in intrebare.Acum am ajuns sa stau cu el in banca si ma inteleg super.Tin sa mentionez ca ma integ f bine cu el de mult timp.
S-a cam schimbat roata si a inceput lui sa-i placa de mine.Asa ca eu incerc sa-l fac gelos si merge.Incearca si tu.Cine stie! La mine a mers!:X
Nui arata lui ca iti place de el. fate indiferenta si fericita cind mergi pe linga el.iar daca faceea repede i-a spus, spune-i fetei ca ti-ai gasit baiatul viselor tale si va iubiti nespus de mult si bla-bla-bla.si la sigur ea din nou se va duce sai spuna lui ca nu-ti mai place de el.atunci el din nou va incerca sa artaga atentia asupra lui si se va interesa de tine.;-)
Ce situatie delicata...fa-l gelos! este cea mai buna modalitate-la mine a mers succes
Da exact prefate ca esti inbunita de un alt tip atunci te va dori si cand va vrea sa vb cu tine gasiti lucrui in comun de discutat dar vezi sa nu pari interesata de avansurile lui
beausingurlamasamea întreabă: