| 1234567_7921 a întrebat:

Buna!
In curand e Balul Bobocilor!
si eu sunt boboaca si desi nu particip la Miss si Mister nu stiu cu ce sa ma imbrac...
Am doua variante:

1: un maiou alb simplu (tetra)
si o fusta pana in talie neagra din volane, iar sus are un cordon alb(putin lucios) iar pete acel alb o dantela neagra, si din acelasi cordon in fata este o funda mare.
si parul indreptat(desi nu tiu cat o sa tina...ca e iarna si umezeala i parul meu e ondulat natural)
Papucii la aceata tinuta nu stiu inca.probabil nite tocuri mai simple negre. Este o tinuta mai de club... putin eleganta.

A doua tinuta:este mai de vara, mai feminina
Acelasi maiou, dar fusta ete inflorata cu flori roz si albe pe fond negru, iar in talie are un elastic mai lat roz...
Un lantic cu pandantiv mai vintage
si niste sandalele cu platforma de 10 cu mai multe baretute orizontale.
Parul bucle au prin intr-un coc lejer.

Deci? pls.
Nu ma pot hotari!sad
As fi curioasa si de parerea baietiilorlaughing

3 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

1 si parul poti sa til lasi ondulat sau sa te te indrepti decat l varfuri asa sa para mai lung(decat sa ti se se strice parul drept ).

| EuCareNuAmNicioTreabaCuElaSauEva a răspuns:

Presupun, ca esti in clasa a noua nu? daca da, varianta faina e 1, dar ai putea sa iti mui niste tocuri un pic mai mariwinking
ai putea sa tit iei o rochie neagra sau gri inchis cu dantela, smechera(ca doar nu te duci acolo imbracata ca papusa barbielaughing).
daca nu iti place sfatul meu, sa nu fii scarbita ca ma numa 12 ani(si am avut balul bobocilorlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu merg pe varianta1. mi te imaginez deja(cu toate ca nu te cunosclaughing) si cred ca iti va sta bine.winking :* funda.