| mjdhr a întrebat:

Bunahappy
in curand voi face cunostinta cu parintii prietenului meu si nu stiu cum sa ma prezint :-s
cei care ati trecut prin asta cum v-ati prezentat, ce ati facut? vreau sa stiu mai exact ce sa le spun. nu stiu:-s mi-e cam teama de momentul astalaughing dau fundita pentru cel mai bun raspuns big grin

Răspuns Câştigător
| Sოﺁℓε a răspuns:

Buna! fii calma! totul o sa fie ok.mergi la ei imbracata frumos, decent care sa arate ca nu esti o parasuta, si aduci poate si un buchet de flori pentru mamica si, te prezinti dupa ce mai vorbiti oferate si tu sa o ajuti la ceva intreaba daca nu vrei sa o ajuti sa mature sau sa spele vasele in caz ca ti-a oferit ceva mancare. ar arata ca esti fata bine crescuta, gospodina, decenta.
laughing e un pas foarte mare in caz ca pe viitor o sa vrei ceva serios.
mult noroc!

6 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Normal este ca baiatul sa te prezinte. O sa te simti un pic nasol la inceput, ca de, nu-i usor sa-ti cunosti viitori socrii. devil
Da' o sa treci repede peste asta. Eu va urez de pe acu' casa de piatra. happy

| Floreenofficial a răspuns:

Omg.saracutza de tine :-s straight face
pai in primul rand fii cat mai naturala, fii tu!
in al doilea rand imbraca-te decent, adica cat mai lung laughing si de preferat ar fi sa te duci nemachiata ca sa nu comenteze ceva... sad
si sa il tii pe fiul lor de mana sa il mangai etc.
bafta! :* :* :* >big grin

| AliceHappyGirl a răspuns:

In primul rand trebuie sa te imbraci decent, nu sa mergi la ei cu o fustita de o palma si o bluzitza f decoltata.
In al doilea rand sa nu te fardezi f strident. Un machiaj natural este cel mai bun (putin fond de ten daca folosesti, putin rimmel sau eventual doar sa iti intorci genele si putin gloss sau balsam).
Nu uita sa ii cumperi mamei lui flori! Intotdeauna face impresie buna! De asemenea, o cutie de bomboane sau o sticla de suc este binevenita. Il poti intreba pe prietenul tau ce anume prefera parintii lui ca doar el ii cunoaste cel mai bine.
Si acum la ei...Incearca sa fii cat mai naturala! Sa vorbesti frumos, sa fii politicoasa, nu te saruta cu iubitul tau de fata cu ai lui (e posibil ca ei sa fie de moda veche).
Daca mama lui te serveste cu ceva (de ex. prajituri) incearca sa termini ceea ce ti-a dat chiar daca nu prea iti place.
Totul o sa vina de la sinewinking Succes!

| danielagoldica a răspuns:

Imbraca-te in negru si spune-le ca esti emo.

| mjdhr explică:

Multumesc mult :* mai putin danielei oh go on

| baby20 a răspuns:

Buna! important e sa fii calma si cat mai naturala.sigur o sa ai marii emoti dar trebuie sa ti`le stapanesti.
sa te duci imbracata decent si sa nu te fardezi dupa aia o sa creada ca esti o parasuta. oricum te duci frumusel la ei te prezinti, vb cu ai lui. e foarte important sa iti lasi o impresie buna dk vrei ceva pe viitor.
ii poti cumpara mamei lui un buchet de flori si te poti duce cu un platou de prajituri si o sticla de suc. e cel mai simplu asa
sper ca te-am putut ajuta...bafta

app... sa ne spui cum a fostbig grin:*