Si eu eram in situatia ta .pai poti sa ii iei un lant personalizat. unde poate sa isi scire numele si o bratara tot personalizata .dar depinde si ce gusturi are si cati ani aveti...sunt unii carora le place un masaj cu uleiuri si niste lumanari in camera ( nu glumesc).cum ti-am zis.depinde ce ii place. daca e genu care citeste. poti sa ii faci cadou niste carti.sau poti sa cumperi o perna in forma de inima si sa pui o poza cu voi 2 pe ea :X. poti sa il duci intr-un loc frumos sa petreceti timp impreuna.hmm.nu prea mai am idei. sper ca te-am ajutat cu ceva :X
O bratara un lant pentru gat sau niste ochelari de soare la moda, o camasa eleganta sau niste boxeri cu model.vazusem unii super frumosi in pull&bear plaza. ai mai putea sai iei o sticla de bautura.era candva JD cu set de poker.mi-ar fi placut sal primesc. daca devii confuza rau demi mesaj pe privat si vb pe mess.depinde si ce fel de om e
Pai poti sa ii dai cadou un deodorant,un spray.un tricou sau ceva ce tine de imbracaminte, o bautura mai fina asa (depinde daca ai bani), si (cireasta d pe tort) ar fi sa mai aduagi un tampon sau un prezevativ.mai bine prezervativ.o sa ii placa mai mult. sper sa iti placa sfatul meu si daca da funda?
Ce ai zice de un tricou personalizat(poate cu trupa lui favorita de muzica), o noapte petrecuta numai cu el, sau depinde de ce ii place lui sa faca. daca prietenului meu i ar placea sa citeasca i as cumpara o carte interesanta.
PS:un ceas de mana ar fi dragut
Cand am spus ce un ceas, il poti pune intr o cutie mare umpluta cu iarba sau fan printre care cum a spus si ryuk751, un prezervativ pe care poate sa scrii ceva dragut sau atragator
Pai.uite eu fostului meu prieten i-am daruit un tablou cu noi doi si o inimioara care scria (numele) Te iubesc.si a fost foarte incantat.Si orice i`ai darui. daca este de la tine sigur ii va placea:*