| dina_6623 a întrebat:

In curind e ziua de nastere a iubitului meu. si nu stiu ce cadou pot sa-i fac? {baietilor voua ce cadouri var placea?}rog seriozitate.Mersi.(dau fundita pentru cel mai bun rs)

Răspuns Câştigător
| ToxicGirl a răspuns:

Si eu eram in situatia ta laughing.pai poti sa ii iei un lant personalizat. unde poate sa isi scire numele si o bratara tot personalizata happy.dar depinde si ce gusturi are si cati ani aveti...sunt unii carora le place un masaj cu uleiuri si niste lumanari in camera tonguebig grin ( nu glumesc).cum ti-am zis.depinde ce ii place. daca e genu care citeste. poti sa ii faci cadou niste carti.sau poti sa cumperi o perna in forma de inima si sa pui o poza cu voi 2 pe ea :X. poti sa il duci intr-un loc frumos sa petreceti timp impreuna.hmm.nu prea mai am idei. sper ca te-am ajutat cu ceva :X

8 răspunsuri:
| AnGeL a răspuns:

Eu sunt fata dar cred ca ai putea sa ii daruiesti o bratara cu initialele tale

| ΣleƙtrᴓRaccȍȍN a răspuns:

O bratara un lant pentru gat sau niste ochelari de soare la moda, o camasa eleganta sau niste boxeri cu model.vazusem unii super frumosi in pull&bear plaza. ai mai putea sai iei o sticla de bautura.era candva JD cu set de poker.mi-ar fi placut sal primesc. daca devii confuza rau demi mesaj pe privat si vb pe mess.depinde si ce fel de om e

| Ryuk751 a răspuns:

Pai poti sa ii dai cadou un deodorant,un spray.un tricou sau ceva ce tine de imbracaminte, o bautura mai fina asa (depinde daca ai bani), si (cireasta d pe tort)laughing ar fi sa mai aduagi un tampon sau un prezevativ.mai bine prezervativ.o sa ii placa mai mult. sper sa iti placa sfatul meu si daca da funda?

| Fortune a răspuns:

Un briceag sau un cremene

| Denise_3997 a răspuns:

Sunt fata si iti recomand un ceas (asta daca poarta si ii plac). Succes

| bizi a răspuns:

Ce ai zice de un tricou personalizat(poate cu trupa lui favorita de muzica), o noapte petrecuta numai cu el, sau depinde de ce ii place lui sa faca. daca prietenului meu i ar placea sa citeasca i as cumpara o carte interesanta.
PS:un ceas de mana ar fi dragutbig grin
happy

| bizi a răspuns:

Cand am spus ce un ceas, il poti pune intr o cutie mare umpluta cu iarba sau fan printre care cum a spus si ryuk751, un prezervativ pe care poate sa scrii ceva dragut sau atragatorhee hee

| pitika_1557 a răspuns:

Pai.uite eu fostului meu prieten i-am daruit un tablou cu noi doihappy si o inimioara care scria (numele) Te iubeschappy.si a fost foarte incantat.Si orice i`ai darui. daca este de la tine sigur ii va placea:*