Acum 4 ore | Taetae58 a întrebat:
,, Bună! in data de 10 septembrie am luat pastila de a 2a zi. dupa 5 zile am avut sangerare..acum in 5 octombrie am luat o iar iar dupa 4 zile am luat din nou deoarece a fost nevoie.
..as putea avea o dereglare hormonala?
Pe baza a ceea ce ai prezentat si precizat, se poate afirma fara nico ezitare ca ai dat dovada de maxima IRESPONSABILITATE... inimaginabila. Activitatea hormonala din organismul tau este extrem de grav afectata si din acest motiv ciclul menstrual va fi multe luni de zile de acum inainte DEREGLAT in ''ultimul hal''. Nu mai este nimic de explicat, discutat sau comentat in plus. Roaga-te cat poti tu de tare, de fierbinte si de mult, ca cel de sus sa te ajute in a avea parte de sanatate, fiindca in mod absolut sigur vei avea nevoie de asta. Sanatate!
Aoleo. Ok, sa nu ne panicam. Totul o sa fie bine
Deci dupa 4 zile de la 5 octombrie, adica pe 9. Si acum suntem in 13. Ma gandesc ca daca nu ti-a fost rau in acest timp ar trebui sa fie bine. CUM sa iei atatea pastile? Ce naiba? Tu stii ce presupune asta inainte sa o iei?
Evident ca ai o dereglare hormonala. Eu zic sa mergi la medic si sa faci niste analize.
In rest, ar trebui sa fie ok (in mare). Bafta!
O sa-ti explice persoanele care vor raspunde in continuare.
Eu tineam neaparat sa-ti spun ca te felicit pentru decizia de a nu mai face niciodată copii.
Dereglare hormonala de la pastila de a doua zi?
Da, de unde! Asta se ia ca bomboanele...
Tu, totusi, ce crezi?