| Paula01234 a întrebat:

Buna. In data de 17 noiembrie am avut un act sexual protejat, s-a terminat in prezervativ si a fost ok, intact. Fiind al 2lea act sexual ( la primul s-a terminat la baie, tot cu prezervativ) am intrat putin in panica dupa ce am avut dureri la.5. zile distanta. Am mers in data de 16 decembrie la ginecolog, unde mi s-a zis ca e tot ok, sunt la ovulatie si ma stresez degeaba. In data de 30.12 mi-a venit menstruatia, la 28 de zile, Flux normal, insa in seara de 31, dupa o baie in cada nu a mai curs decat extrem de putin. Mentionez ca din data de 17 noiembrie nu am.mai avut contacte sexuale. Exista sanse de sarcina avand in vedere ca am ovulat si medicul a zis ca e ok? Sau e doar stresul din ultima Luna? Va mulțumesc pentru raspuns ????

Răspuns Câştigător
| AnemonaP a răspuns:

Din moment ce este ilogic, cum sa fii panicata? Dacă știi cum se concepe un copil, nu ți-ai putea face nici măcar 1% griji

5 răspunsuri:
| AnemonaP a răspuns:

Din moment ce actul a fost protejat si nu au fost accidente, cum te poți gândi la existența unei sarcini?!
E normal ca după baie sa curgă extrem de puțin, spre deloc. Doar nu este pentru prima data când experimentezi asta.
Nu înțeleg fricile astea ilogice…

| Paula01234 explică (pentru AnemonaP):

Stiu ca e stupid dar sunt mai panicata de fel. Ideea e ca nici acum nu curge si au trecut cam 5, 6 ore. Mulțumesc pentru raspuns.

| AnemonaP a răspuns (pentru Paula01234):

Din moment ce este ilogic, cum sa fii panicata? Dacă știi cum se concepe un copil, nu ți-ai putea face nici măcar 1% griji

| gogugogugogu a răspuns:

Prea multa isterie, fii calma, nu o sa devii mama din atat.