| sony_3373 a întrebat:

in generala era un baiat care fetele se tineau in limba dupa el si ma enerva rau... desi nu ma consider un urat si nici fetele nu ma considera, acum la liceu iarasi inca unu, care tot asa vor umbla fetele in limba dupa el... e in clasa cu mine si ma enerveaza la maxim chestia asta. ce sfaturi imi dati?

Răspuns Câştigător
| Derye a răspuns:

Fii atent, iti dau un sfat cat se poate de simplu: ORICAT de urat ai fii trebuie sa te faci placut. Adica, asta inseamna sa ai incredere in tine, in primul' rand. Sa nu te consideri urat. Stai cu fetele pe scaun, stai langa ele, imprieteneste'te cu ele, imbratiseaza'le, pupa'le cand le vezi (ASTA, daca ai acordul lor, daca nu il poti obtine, printr'o joaca de copii gen: ma lasi si pe mine sa te pup? plang daca nu. sau...vezi tu, esti baiat istet, te descurci). Astfel, o sa para ca si ele sunt in limba dupa tine. Cand e vorba de amabilitati fetele nu stiu sa faca diferenta intre amic si iubit/potential iubit.
SFAT PERSONAL: nu lasa nici o fata sa-ti zica: ma.
happy

BAfta1

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

In primul rand daca te enerveaza si se pune cu tine tragei una in bot si in 2º rand dc te oftici daca fetele umbla dupa el vrei sa umble si dupa uh? Fate smecheras si vei vedea cum umbla mai mult dupa tine.

| toteusunt a răspuns:

Ignora`l oh go on te enervezi degeaba oh go on

| vivigirl a răspuns:

Nu stiu. Intr-un final fetele alea or sa se plictiseasca de el laughing...atunci intri tu in peisajhee hee. Flirteaza si tu cu fetelehee hee poate iti iese de o iubita smug. Altceva nu mai stiu ce sa zic thinking

| unknownn a răspuns:

Esti ciudos...asta-i toata chestia.

| sensesDelight a răspuns:

Important e să nu-i dai de înțeles faptul că te macină chestia asta. Citește câteva trucuri despre cum să atragi o fată, s-o impresionezi și învață să te porți ca și cum el nu ar fi acolo, ești doar tu cuceritorul suprem. laughing
Acum serios vorbind, nu e bine să fii gelos pe un alt băiat fiindcă îl plac mai multe fete. Vezi și tu ce face și prin comportament dă-i replici și să știi, el e obișnuit ca multe să se uite la el, și asta îl face puțintel curvar (scuze de explimare), așa că la un moment dat o să le fie rușine lor să iasă cu el și o să vină la altul. Iar tu, dacă nu le iei pe toate ci doar pe alea care merită și le zâmbești, faci glume, dai și un aer mai șmecher și ești mai orgolios, sigur o să le placă caracterul tău. Baftă!

| Myzune a răspuns:

Pai. Fa'te placut printre toti. Nu fi mofturos, pretentios, plin de tine sau altfel. De obicei majoritatea baietilor care au toate fetele dupa el sunt asa. Si gresesc. Tu fa'te placut... Si o sa vezi ca... se schimba roata. Sper ca intelegi ce vreau sa spun.Eu una sunt fata. Si stiu cum gandesc majoritatea fetelor.